kaartje2go, mamablog, review, mama van dijk, kerstkaarten, uitnodigingen
verjaardag

Echte post is toch veel leuker?

Destijds kreeg je van mij slechts een preview van de verjaardagskaart omdat de allerlaatste uitnodigingen de deur nog uit moesten. Vandaag show ik dan eindelijk het resultaat van de kaart die we ontwierpen bij Kaartje2go!

Echte post is veel leuker!

Voorpret

Een maand voor haar eerste verjaardag stond er een cakesmash gepland. Al snel hadden wij uit alle verkregen foto’s een favoriet. Zo kwam de foto onder andere op het kaartje van de snoepzakjes en wilde ik met dat heerlijke plaatje een verjaardagskaart maken. Haar allereerste verjaardag stond voor de deur en dat mocht uitbundig gevierd gaan worden. Hoog tijd dus, voor het maken van een mooie uitnodiging.

Van baby naar dreumes

In deze blogpost (klik om naar dat artikel te gaan) kon ik eindelijk de gave foto’s van de cake smash met jullie delen. Inmiddels laat dochterlief duidelijk weten dat ze de 1 jaar is gepasseerd, haar heerlijke ondeugende karakter en spetterende glimlach vormen dagelijks een prachtig schouwspel om naar te kijken. Met een meisje van 1 en een dametje van 2 jaar heeft deze mama haar handen inmiddels vol. Ook kom ik een paar keer per dag ogen tekort en stroomt bovenal mijn hart elke dag een beetje over..

Een uitnodiging met foto’s

Het ontwerp dat ik gebruikte op kaartje2go was al voorzien van diverse details. Ik moest dus alleen nog even de persoonlijke gegevens aanpassen en een beetje schuiven met de foto’s tot ik helemaal tevreden was. De achterkant gaf ik de kleur fuchsia en daarop schreef ik overdwars in witte letters “Liefs Fleur”. Ik koos qua maat voor een grote variant zoals ik dat bij Naomi’s eerste verjaardag ook had gedaan. Wat was ik benieuwd naar het resultaat!

Vol verwachting

Twee dagen later maken we enthousiast de grote envelop vol uitnodigingen open! Een prachtige grote kaart komt tevoorschijn. Ik heb die weken voor haar verjaardag maar weinig nodig voor een emotionele uitbarsting en ook dat moment bezorgd me een brok in mijn keel, mijn kleine meisje, 1 jaar. Wat staat de tijd je goed. 

Echte post

Het zou heel makkelijk zijn geweest om even een berichtje rond te sturen met een aankondiging van de verjaardag maar echte post is toch een feestje op zich! Ondertussen struin ik af en toe alweer stiekem tussen de kaartjes op de website. Kerst staat immers voor de deur en voordat je het weet kondigen wij opnieuw een feestje aan..

Ben jij ook zo gek op het krijgen (of sturen) van een kaartje?

-x- Mama van Dijk

* Sponsored post

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Aneta 11 december 2017 at 22:14

  Zelf ik ben heel slecht in het versturen van kaartjes. Toch vind ik het stiekem wel heel leuk als ik ze krijg. Fijne kerstdagen alvast!
  Aneta onlangs geplaatst…Taalontwikkeling stimuleren door meer kringgesprekken in de klasMy Profile

 • Reply Madelon - Meer met mama 12 december 2017 at 12:40

  Helemaal mee eens! Echte post is veel leuker! Wij sturen ook nog steeds kaartjes en uitnodigingen

 • Reply Bouchra 13 december 2017 at 11:39

  Heel erg mooi gedaan! Mijn meisje wordt in februari 3 jaar. Leuk om dan te doen!

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.