Schrijver gezocht? Wilma van Dijk, content creator, tekstschrijver, blogger

Content creator

Je levert diensten of je hebt een prachtige showroom, een waanzinnig product, een mooie website, er mist slechts één ding; tekst! Wil je meer omzet draaien? Meer klanten bereiken? Dan ben jij op het juiste adres.

Een content creator is iemand die jou voorziet in het schrijven van goed leesbare stukken tekst. Tekst waarin uw passie als ondernemer voelbaar is. Teksten waarmee jij de klant moeiteloos kunt enthousiasmeren. Waardoor zij niets liever willen dan jouw product kopen of gebruik maken van jouw dienst/onderneming. Lastig? Tijdrovend? Besteed je klus uit aan een professional. Dan kun jij blijven doen waar je in uitblinkt, het ondernemen zelf!

Je zoekt een content creator / tekstschrijver?

Stop met zoeken. Je bent op het juiste adres. Er is niets zo belangrijk als een eerste indruk. Welk gevoel breng jij over naar je klant? Hoe bereik je hen? Hoe stuur je hen jouw kant op en hoe val jij op tussen al jouw concurrenten in de huidige markt?

Onderneem met passie en gebruik de passie van anderen.

Door gebruik te maken van een content creator, ook wel tekstschrijver, maak je gebruik van mijn passie. Een passie voor vloeiende zinnen en moeiteloos leesbare teksten. Een passie die ik met liefde toespits op uw bedrijf.

Staar jij urenlang naar woorden om vervolgens de laptop dicht te vouwen? Zou jij je klanten willen bereiken met een pakkende tekst maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen? Wil je meer omzet draaien? Ik help je graag zodat jij de focus en passie kunt blijven leggen op het ondernemen zelf. Dan bereiken we samen de klant.

Uw Freelance content creator in het kort

Met de komst van mijn twee dochters werd er eveneens een schrijver geboren. Ik startte een blog genaamd Mamavandijk.nl en al snel werd het een Moederschap en Lifestyleplatform met duizenden bezoekers. Mijn liefde voor woorden bleef niet ongezien en inmiddels ben ik werkzaam als content creator. Heb jij geen moederschap of lifestylegerelateerde branche? Geen enkel probleem voor uw content creator, Wilma van Dijk.

Verbinding tussen klant en ondernemer

Wist je dat de verbondenheid met je klanten van enorme waarde is? Deel de passie voor je bedrijf met mij, dan gaan we beiden doen waar we in uitblinken.

Laat een berichtje achter in onderstaand contactformulier dan bespreken we samen wat ik kan betekenen voor jou.

Groet,
Wilma van Dijk
Content ceator | Tekstschrijver | Blogger