verjaardag

De allerleukste traktaties, persoonlijke traktatiebekers

Wat is het toch heerlijk, die momentjes aan de keukentafel tussen de bergen gekleurde papiertjes, potloden en andere knutsels. Terwijl dochterlief weer eens een ware Picasso aan het tekenen is stort ik me op “ons” traktatie ideetje. Want het is heus waar, Naomi is bijna 2 jaar!! Bij Jeejees bestelde ik super gave bedrukte bekers die ik ga vullen met een kleinigheidje en veel lekkers!

Voor de allereerste keer trakteren op de opvang en natuurlijk om uit te delen op haar feestje. Wat zijn ze leuk geworden, vind je ook niet?

Alhoewel dochterlief er nog vrij weinig van begrijpt slaat mijn enthousiasme aardig over. Hoe zou dat toch komen, ha-ha! Wat is het toch heerlijk om samen met je kind uit te leven naar zijn/haar verjaardag. Omdat Naomi stapelgek is van Nijntje houden we dan ook dat thema aan! Vorig jaar stond er op haar eerste verjaardag een waanzinnige Nijntje taart van marsepein te pronken en hing het hele huis vol met helium ballonnen. Ik nam het besluit dat dat in Huize van Dijk vooral bij een allereerste verjaardag hoort. Dit jaar kiezen wij eveneens voor een persoonlijke, maar ander soort taart. Daarover later meer.

Traktatiebekers om een persoonlijk tintje te geven op je kinderfeestje, om uit te delen op school of als bedankje op het kinderfeestje om mee te geven naar huis. Bij de Action kocht ik wat kleinigheidjes en diverse soorten voorverpakte zakjes snoep, een rol transparant inpakpapier en rollen lint om het geheel in stijl af te maken. De rietjes had ik nog liggen maar komen ook bij de Action vandaan. Ik maakte er vast één om te proberen en de glunderende oogjes van dochterlief lieten mij in elk geval weten dat ze tevreden was!

De mogelijkheden voor het bedrukken zijn oneindig. Allemaal verschillende namen? Geen probleem. Welk plaatje je ook kiest, welke wensen je ook hebt! Zo maak je trakteren nog leuker! Een set traktatiebekers kun je bestellen in een meisjes of jongens variant waarbij de jongens setjes voorzien zijn van o.a de kleuren blauw en groen.

Heb jij binnenkort een verjaardag van je kind(eren) te vieren? En zou jij kans willen maken op tien persoonlijke bedrukte bekers? Like Mama van Dijk en laat in een reactie even weten dát (en voor wie) je mee doet! – Delen is lief, niet verplicht! (Deze actie is inmiddels verlopen)

Doe je mee? Meedoen voor iemand anders mag natuurlijk ook.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.