mamablog mama van dijk, tadaaz, uitnodiging, feestkaart, kinderfeestje, review
Review, verjaardag

Uitnodigingen en traktaties van Tadaaz

Na een heftig begin van het jaar pakken we de dingen uit het normale leven weer op. Zo is er ook weer ruimte geweest voor het vieren van een heerlijk feest en de voorbereiding die daar aan vooraf ging. Heel even vroeg ik me af of dit een goed idee was, of je wel uitbundig mag vieren naast het verdriet in je hart..

Uitnodigen

In de afgelopen weken zijn we in huize van Dijk weer met enthousiasme toe gaan leven naar van de verjaardag van ons kleine grote meisje. Ik besloot dat we haar verjaardag niet somberder moest maken door de hele situatie waar we als gezin in waren beland. Het leven zal immers op zoveel momenten bestaan uit een lach én een traan. Ik maakte op Tadaaz een waanzinnige uitnodiging en nodigde daarmee onze lieve vrienden en familie uit.

Dit jaar liep alles even anders. Waar ik normaliter toch bijna een maand van te voren de uitnodigingen in elkaar zet, verstuurde ik ze dit keer een paar dagen voor haar verjaardag. Zoals beloofd lees je vandaag meer over die uitnodigingen. Waar kocht ik ze? En was ik enthousiast over het resultaat?

Tadaaz

“Bij Tadaaz vind je uniek drukwerk voor alle ‘Happy Moments’ in jouw leven: de geboorte van jullie wondertje, jullie huwelijk, de communie van jullie kids, en niet te vergeten je verjaardag. Met een Tadaaz kaart nodig je vrienden en familie uit om jouw ‘Happy Moment’ samen te delen. Een bijpassend bedankje met een mooie foto biedt een unieke herinnering aan de geboorte van jullie kindje of aan dat prachtige feest.”

Ik nam de proef op de som en bestelde in deze (voor mij nog onbekende webshop) uiteindelijk 15 uitnodigingen en 35 traktaties. Een heerlijke speelse foto plaatste ik in het daarvoor bestemde vak en toverde mijn dochtertje om tot een ware prinses. De uitnodiging paste ik aan in de kleuren roze, goud en zilver. En tot mijn verbazing bleken die gouden stipjes op de kaart op een prachtige glazende manier te zijn gedrukt. Helemaal gelukkig maak ik die middag een rondje langs geliefden waar Naomi vol trots haar kaarten mocht overhandigen.

Traktaties

We kennen inmiddels allemaal de creatieve perenmolletjes vanuit de serie luizenmoeder. Ik vind ze creatief en prachtig maar vooral ook een gedoe. Die tijd van creatieve gezonde traktaties komt nog wel, als de schooltijd aanbreekt en de traktatieinspiratie je om de oren vliegt. Eind vorig jaar scoorden wij voor de verjaardag van Fleur bedrukte traktatiezakjes en toen ik bij de kassa ontdekte dat ook Tadaaz bij deze kaart bijpassende traktatiekroontjes verkoopt was ik om. Er verdwenen welgeteld 35 zakjes in de winkelmand die thuis werden gevuld met kleine overheerlijke snoepjes en rozijntjes. Geen gedoe met het beschilderen van mandarijnen of het schillen van peren.

Als een ware prinses neemt ze plaats in de kring van de peuterspeelzaal terwijl ze trots iedereen een heerlijke kroon overhandigd. Van een afstand kijk ik toe en bedenk; “Geluk, het zit hem in de kleine dingen.”

Kende jij Tadaaz al?

-x- Mama van Dijk

* Sponsored post

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emma 13 februari 2018 at 09:08

  Tadaaz was hier nog onbekend, maar het kaartje ziet er super uit!
  Tot nu toe ook met alle kinderverjaardagen een uitnodiging verstuurd, maar nu met 3 kids twijfel of ik er mee doorga. Meestal is de datum toch al bekend en een foto kan ook op de app. Maar een tastbaar kaartje is ook wel weer heel leuk… gelukkig heb ik nog even tot de eerste dit jaar jarig is, in mei ?

 • Reply Marieke 14 februari 2018 at 07:33

  Wat een ontzettend leuke uitnodiging! Prachtig met die rustige kleurtjes. Ook heel leuk dat de stijl past bij de accesoires!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.