eerste verjaardag, baby, dreumes, 1 jaar, kinderfeestje, moodboard, kleurthema, roze, goud, wit, feest, kinderverjaardag, allereerste keer, jarig, moederschap, mamablog, inspiratie, mama van dijk, christelijk
Baby, Opvoeding en ontwikkeling, verjaardag

De eerste verjaardag, het thema, inspiratie en meer!

Het is aftellen geblazen, de maand november staat voor de deur en daarmee een waanzinnig mooie mijlpaal eveneens. Als ik het schrijf kan ik het nog steeds nauwelijks bevatten. Mijn kleinste meisje. Dat ieniemienie-kleine-unieke-prachtige meisje dat op 14 November met open armen werd ontvangen, het huis nog meer roze liet kleuren en de bergen was deed verdubbelen, ze is al bijna 1 jaar. Tijd voor voorbereidingen met een gouden tintje..

Bij de eerste verjaardag van Naomi was de keuze snel gemaakt, Naomi was al snel dol op Nijntje en is dat nog steeds. Waar haar eerste party dan ook in het teken stond van Nijntje verdiend Fleur zo ook haar eigen persoonlijke tintje aan die geweldige eerste verjaardag. Fleur vind eigenlijk alles leuk, er is nog niet echt iets dat daar bovenuit springt. Ons kleinste prinsesje dat met haar meest glunderende lach menig hart laat smelten, ze word alweer bijna 1 jaar. We kozen voor een kleurthema met een vleugje goud dus. Een combinatie van kleuren in dit geval.

Roze, wit & goud

Al snel vonden we een prachtige kleurenmatch die tegenwoordig veel word gebruikt en gingen we, ik met name, in gedachten al helemaal los met ideeën uit de zoekmachine op het internet. Janet’s taarten werd gevraagd, zij maakte destijds ook de kunstige creatie voor Naomi’s eerste verjaardag, en zo namen we ook dit keer met haar de ideeën door voor de taart van Fleur. Al snel vonden we de perfecte taart waar ik later vast nog even op terug blik! Voor de uitnodigingen en de fotoshoot die daaraan vooraf ging -daarover later meer- bakte Janet ook de smash cake. Verrukkelijk en waanzinnig mooi, zoals alleen Janet dat lijkt te kunnen.

Feestaccessoires

De decoratie zoals bekertjes, bakjes etc. sprokkelen we her en der bij elkaar in het gekozen kleurthema. Ik vond alvast de leukste ideetjes voor de traktaties als bedankje voor de kinderen. Big Balloon vroeg ik om ook deze verjaardag de heliumballonnen te verzorgen. Ik vind dat zo gaaf! Geanne Sebens van Vier Mee maakt voor Fleur een super leuke verjaardagsslinger die we helemaal op maat mochten uitzoeken. We kozen materialen als kant, jute en een mooie stof waar zij een leuke creatie van gaat maken. Aanstaande zaterdag show ik het resultaat van deze slinger op de Facebookpagina van Mama van Dijk en start daar ook een winactie van Vier Mee voor een slinger geheel naar wens gemaakt.

Wil jij een persoonlijke touch geven aan de verjaardag van jezelf of je kind(eren)? Houd de Facebookpagina in de gaten en doe zaterdag mee met de winactie van Vier Mee op Mama van Dijk.

Vind jij de eerste verjaardag van je kindje ook zo’n grote mijlpaal? Sloof jij je ook graag uit voor een mooi (thema) feestje? Hoe heb jij het gevierd of hoe wil jij deze bijzondere dag gaan vieren?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.