christelijke mamablog, mama van dijk, mamablogger, mamablog, mama van dijk

Over Mama van Dijk

Welkom op christelijk mamablog Mama van Dijk. Mijn naam is Wilma, trotse mama van oudste dochter Naomi (Februari ’15), jongste dochter Fleur (November ’16) en echtgenote van de allerliefste man en vader. In het dagelijks leven ben ik de manager van ons gezin en ben ik werkzaam als blogger en tekstschrijver.

Ik neem je mee op MamavanDijk.nl in mijn ontdekkingsreis door het moederschap. Een puur, eerlijk en liefdevolle kijk in het leven van een (christelijke) mama. Een reis die gaat met vallen en opstaan, soms met een lach en een traan, soms met een hele dikke knipoog.

Voor samenwerkingen, vragen, feedback, informatie of andere zaken kunt u mailen naar info@mamavandijk.nl. Ik streef ernaar uw mail en/of reactie binnen 24 uur te beantwoorden.

Elke week staan er 4 nieuwe artikelen voor je ingeland. Herkenbare onderwerpen vol bemoediging, kwetsbaarheid en liefde. Thema’s van opvoeding tot geloof. Ga je mee op reis?

-x- Mama van Dijk