cakesmash, verjaardag, 1 jaar, fotoshoot, marianne fotostyling, winactie, mama van dijk
verjaardag, Winactie

Hiep Hiep Hoera, Fleur 1 jaar! – Winactie Fotoshoot –

Hiep Hiep Hoera, Fleur is één jaar. We kunnen er niet meer omheen. Ons kleine jongste meisje viert vandaag haar eerste verjaardag. Ons leven kleurde 14 November 2016 opnieuw roze. Wat zijn we dankbaar, trots en gelukkig voor elke nieuwe dag. Vandaag in het bijzonder, ons kleine mooie meisje, één jaar. Vier jij groots met ons mee?

We zagen ons gezin groeien, de liefde des te meer.

Een jaar geleden zit ik op dezelfde bank waar ik vandaag de dag rustig een blogje weg schrijf. Destijds met een enorme buik en een groots verlangen. Nog maar net hadden we de valse start van de bevalling achter de rug. De controle een paar dagen later, de inleiding in het verschiet. We konden niet bedenken hoe het jaar ons zou vergaan. We wisten toen nog niet hoe dalen werden gevoeld maar ook hoge toppen werden aangeraakt. En ineens kijken we terug op het afgelopen jaar, we zagen ons gezin groeien, de liefde des te meer.

 

Feest met Foto- styling by Marianne

Vandaag vieren we feest en dit doen we uitbundig. Enkele weken geleden werden wij al uitgenodigd in de studio van Fotostyling by Marianne. Er vond een heuse cakesmash plaats en zoals je ziet was het een resultaat om je vingers bij af te likken. Alhoewel Fleur al snel klaar was met het smashen van de cake zijn de foto’s schitterend geworden. Het enthousiasme van fotografe en duizendpoot Marianne zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt in haar studio. De complete styling werd verzorgd en zelfs een assortiment aan kleding voor de shoot ter beschikking gesteld. Voor ieder wat wils. Na een hilarische serie foto’s werd een warm badje gevuld in de vorm van een gigantisch houten teil. Fris en schoon de studio weer verlaten met een reusachtige glimlach. Wat een feestje was dat!

 

 

Droom jij ook van een fotoshoot? Heb jij of ken jij een jongen of meisje in de leeftijd van 0-3 jaar en zou jij kans willen maken op net zo’n geweldige verjaardagsshoot of cakesmash? Doe deze week mee op Mama van Dijk.

Winnen?

Like de FB-pagina van Fotostyling by Marianne én Mama van Dijk

Laat een reactie achter in de comments of onder het Facebookbericht waarin je ons laat weten dat je meedoet.

Delen = lief, niet verplicht.

Op dinsdag 21 november word de winnaar uitgeloot en op de FB pagina van Mama van Dijk bekend gemaakt. De prachtige taart van onze fotoshoot werd gemaakt door Janet’s Taarten en is niet bij de winactie inbegrepen. 

 

Dankbaarheid

Wij proosten vandaag met dankbaarheid op het leven, tussen zwevende heliumballonnen, heerlijke taart, een felgekleurd springkussen en het mooiste cadeaupapier maar bovenalles genieten we een nieuwe dag van haar reusachtige glimlach. Ons kleine meisje, ineens een echte dreumes. Hiep Hiep Hoera! Fleur is één jaar! Vier je met ons mee?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Esther van Daalen 14 november 2017 at 08:59

  Wow, wat een mooie foto’s! Gefeliciteerd met je dochter. Ons jongste zoontje is nu bijna een half jaar. Het foto’s maken schiet er soms wat bij in met 4 kinderen.. Dus ik zou graag in mei voor zijn eerste verjaardag ook zulke leuke foto’s willen laten maken. Doe graag mee!

  • Reply Mama van Dijk 15 november 2017 at 22:35

   Dag Esther! Dat snap ik helemaal! Ontzettend leuk dat je meedoet! -x- Mama van Dijk

 • Reply julia 14 november 2017 at 11:18

  Van harte gefeliciteerd met Fleur! Wat een ontzettend gave foto’s. Onze meiden zijn net te oud om in aanmerking te komen voor de cakesmash helaas.

  • Reply Mama van Dijk 15 november 2017 at 22:35

   Bedankt voor je lieve reactie Julia! -x- Mama van Dijk

 • Reply Gerlinda kok 15 november 2017 at 22:09

  Hoi,

  nog gefeliciteerd, ik zag al mooie versieringen hangen…
  Graag zou ik mee willen doen voor mijn lieve nichtje Olivia timmer dochter van Henriette timmer.
  Zij wordt in februari een jaar dus zou echt een verassingen zijn….

  Groetjes gerlinda kok

  • Reply Mama van Dijk 15 november 2017 at 22:37

   Ha Gerlinda, jij ook van harte gefeliciteerd <3! Wat leuk dat je meedoet voor een ander, dat mag uiteraard ook! -x- Mama van Dijk

 • Reply Aline Jimmink 17 november 2017 at 13:43

  Hoi Wilma,
  Over 2 weekjes wordt onze kleine meid alweer een jaar, wat is het snel gegaan! Uiteraard hebben we zelf al enorm veel foto’s van haar gemaakt het afgelopen jaar maar een professionele fotoshoot lijkt me geweldig om te winnen! Ik loot daarom weer graag mee 😉

 • Reply Bianca 17 november 2017 at 13:44

  Hai mam van Dijk, geweldige foto’s inderdaad met een super gave styling. Mijn dochter Jill viert haar 1e verjaardag groots op 31 december. Hoe te gek zou het zijn om het resultaat van de shoot met een beamer te projecteren. Jill is een super makkelijk en altijd blij meisje. Wel is ze net als mama roodharig dus een roze set is wellicht niet de mooiste combinatie. Mint is daarentegen wel weer erg mooi bij haar.

  Al met al doen we graag met met de winactie!

  Groeten Bianca en Jill

 • Reply Cynthia heijboer 17 november 2017 at 15:03

  Wat leuk om te lezen. 13 november is mijn dochter 3 geworden en 25 januari wordt mijn zoontje 2. Ik ben zo dankbaar voor deze wonders! Ik zie dat jullie ook super genieten!

 • Reply Cynthia heijboer 17 november 2017 at 15:04

  We doen dus graag mee. 🙂

 • Reply Dianne Hulzebosch 18 november 2017 at 07:56

  Ja leuk om mee te doen. De jongste wordt bijna 3. Zal leuk zijn voor ons prinsesje?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.