mamablog, mama van dijk, kraamjournal, review
geloof, Review

Het Kraamjournal vol bemoedigingen

Een schot in de roos voor de christelijke mama (to be). Het kraamjournal is uit en neemt je in 12 weken mee aan de hand door het prille moederschap heen. Schrijfster Danielle Koudijs: “De eerste maanden met je baby zijn onvergetelijk en bijzonder. Met het Power to the Mama’s Kraamjournal kun je deze periode op een nog mooiere manier beleven.”

Misschien ben jij inmiddels wel aan je eerste zwangerschapsverlof begonnen, weken waarin je vol verwachting uit ziet naar je baby op komst. Je plant nog even een stel leuke uitjes en neemt jezelf wellicht net als ik destijds voor om in de weken die komen de tijd te nemen voor een berg magazines. Heerlijk! Maar misschien knuffel jij inmiddels al even met je pasgeboren wonder. Of je net mama bent of nog even een mama to be, deze boek-tip is wellicht echt iets voor jou!

Het echte moederschap

Na mijn eerste zwangerschap miste ik een plek waar ik kon lezen over dat “echte” moederschap. Een plek waar niet alles maar word aangeduid als rozengeur en maneschijn en de struggles van het moederschap open en eerlijk worden gedeeld. Ik begon mede daarom met 5 maanden dit Mamablog “Mama van Dijk’ en groeide in de afgelopen twee jaar uit tot een online platform met een (h)eerlijke kijk in het moederschap. Een reis en ontdekkingstocht met een lach en een traan.

Kraamjournal

Rond het einde van vorig jaar ontving ik van schrijfster Danielle Koudijs haar boek “Kraamjournal” en dat is precies wat er in mijn ogen soms te weinig is. Een (h)eerlijk boek vol met verhalen van andere mama’s, bemoedigingen en informatie van professionals. Een boek waar je mee kan lachen en huilen en waar heus niet alles alleen maar is voorgeschoteld als prachtig. Volgens mij is het Kraamjournal dan ook een schot in de roos voor de “pasgeboren mama”! Het geeft herkenning en ontspanning met af en toe een christelijke en bemoedigende knipoog van boven.

Het Kraamjournal neemt je in 12 weken mee aan de hand, door het tijdperk van gebroken nachten, zwarte wallen, lekkende borsten, speelkwartiertjes en je verlangen naar een portie me-time.

Wie gaat er ook zo blij worden van dit boek?

Je bestelt hem hier.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.