Baby leeftijdsverschil
Baby

9 maanden met Babybroer

Instagram is de afgelopen maanden de plek geweest om het leven van Blondie, Brownie en Binkie te volgen. Binkie werd Juus. Het koosnaampje van kleine grote Juda. Het allermooiste prachtventje met de mooiste oogjes.

Ik zal jullie scrollplezier makkelijker maken en jullie in dit nieuwe artikel meenemen met linkjes naar de verhalen van de geboorte tot nu. Daar op instagram te lezen mét beeld, in de heerlijke schrijfstijl zoals jullie gewend zijn. Vanuit de tenen, recht uit het hart, onuitwisbaar op papier. Met glimlachjes, tranen, bezorgde harten en onderzoeken. Want ook die werden realiteit.

Geboorte

Ik kan wel zeggen dat de meest heerlijke berichten om te schrijven, de berichten waren in de kraamweken van Juda. De eerste 3 maanden van Juda zijn magisch, bevatten een zorgeloze gouden rand, met enkel blije gezichten ondanks de vergeten wallen. We vieren het leven als gezin van vijf. Volop!

Hier kun je lezen over de start van de bevalling. In de daaropvolgende posts lees je stap voor stap verder. Het is een meeslepend heerlijk, eerlijk en echt verhaal over de geboorte van Juda en de grote zussen daaromheen. Wauw!

Drie maanden

Wanneer Juda drie maanden is krijgen we de schrik van ons leven als blijkt dat Juda een oogafwijking heeft. In het Highlight “Newborn” op @mamavandijk kun je lezen hoe dat nieuws binnen komt en wat er gaande is. Er volgen spannende maanden waarop aanhoudende oorontsteking nog meer onrust weet te zaaien. Zeker in het leven van onze kleine Juus.

Negen maanden oud

En dan is de baby bijna baby-af. Althans zo doet hij zich voor. Inmiddels is Juda ruim 9 maanden oud, een beer van een kerel van bijna 10 kilo, 6 tanden en een zacht doch pittig karakter. Wil een heleboel (ontdekken) maar kan niet alles, ontwikkeld zich zoals andere babys, wil het liefst getild worden of veel knuffelen en heeft door zijn oogafwijking die geborgenheid een beetje extra hard nodig. Met liefde, dat begrijp je.

Niemand had me kunnen vertellen hoe bijzonder het leven zou veranderen met de komst van dit derde wonder. De dimensie in huis, werkelijk alles veranderde opnieuw. Voor geen goud had ik 1 van die maanden willen missen. Want allemaal dragen ze bij aan wie we zijn en zijn geworden. Grote zussen met broertje. Nog meer liefdes om bij thuis te komen voor de chauffeur en nog meer warmte om te delen thuis met elkaar.

Binnenkort

Is het enkel vredigheid met hemelse taferelen? Echt niet. Maar dit is wie we zijn. Wij vijven. Meer dan klaar om de rest van ons leven samen te delen. Deze zomer lees je over geloof, gezin, reizen en iets nieuws; Moestuinieren op de meest makkelijke wijze, zin in!!

Niets missen? Volg op Instagram!

-x- Mama van Dijk

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.