HSP

De start van een nieuw seizoen (+speciale actie)

Ook al kent april nu al een paar hele koude dagen, de lente is begonnen! Een nieuw seizoen is er begonnen. Een seizoen van fris groen en bloesem dat als confetti in de lucht zweeft. Wat heerlijk, de zon breekt vaker door en we kunnen met een dunne jas naar buiten. Je merkt misschien wel dat ik er enthousiast over ben. 😉

Dat enthousiasme heb ik omgezet in een te gekke actie voor jou. Als je me al volgt op instagram of hier vaker mijn blogs hebt gelezen, weet je dat ik een passie om hoogsensitieve vrouwen en moeders te ondersteunen in hun HSP-zoektocht en dat doe ik vanuit christelijke levensvisie.

Daarom, in de maand april (want: lente!) krijg jij de mogelijkheid om een start te maken met een persoonlijk nieuw seizoen. Ga aan de slag met jouw hoogsensitiviteit. Zorg dat je het leert kennen, zodat je overprikkeling kunt voorkomen en je kunt dealen met stress. Ik geloof dat het mogelijk is weer te kunnen dromen. Weer een sprankeling te voelen. Wil jij dat ook?

Dan speciaal voor jou een actie van maar liefst 50,- korting om het meest complete HSP-coachtraject. Van 549,- euro voor 499,-euro. Een traject van twaalf weken met coachsessies, een thuisgestuurd werkboek, een online omgeving en handvatten om de zoektocht samen met God aan te gaan.

En als kers op de taart bied ik deze maand ook gratis 20-minuten calls aan, zodat jij al een stukje op weg bent. Gratis en vrijblijvend, maar wel beperkt plek en vol = vol. Dus, wil jij dat ook? Laat het me weten via deze link!

Tot spreeks!

Liefs, Corrinne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.