reizen met kinderen, dakkoffers thule
Reizen

praktische tips wanneer je op vakantie gaat met de auto

Ondanks dat ik niet vies ben van een vliegreisje vind ik niets fijner dan rondrijden met de auto. Zeker met kids. Veruit de mooiste vorm van reizen vind ik toch wel de camper. De vrijheid van je eigen hut op wielen is kostelijk te noemen, vooral met (gevoelige) kinderen. Terwijl de omgeving verandert blijft hun huisje en slaapplaats altijd hetzelfde. Reis jij ook graag met de auto of camper en mis jij ook altijd wat extra ruimte? Lees dan zeker verder. In samenwerking met Dagdragerwinkel staat er een heerlijk artikel voor je klaar.

Extra ruimte met de dakkoffer

Hoe gaan we in 2021 op vakantie? Mogen we weer gebruik maken van het vliegtuig of moeten we het dichter bij huis gaan zoeken? Belangrijk is hoeveel mensen er in de zomer zijn gevaccineerd. Het is nog steeds koffiedik kijken in hoeverre het aantal besmettingen daalt en de lockdown wordt afgebouwd. De corona is nog niet bestreden en dat heeft gevolgen voor de bestemming en het boeken van een reis.

In Nederland vakantie vieren
Veel Nederlanders stellen een verre reis uit en kiezen voor een bestemming in Nederland of in veilige Europese landen. Er wordt dan gekozen om de vakantiereis met eigen auto te doen. Vakantievieren in het buitenland heeft bij de meeste mensen de voorkeur. Toch zegt een kwart van de vakantiegangers nu te kiezen voor een vakantie in eigen land.

De kust blijft favoriet
De populaire Europese vakantielanden zijn nog steeds Spanje, Frankrijk en Duitsland. Bijna de helft wil indien toegestaan de reis met eigen vervoer doen. De andere helft gaat voor het vliegtuig. De thuisblijvende vakantiegangers kiezen massaal voor campings en vakantiehuizen in Nederland. Vooral de kuststreken zijn gewild. In tegenstelling tot het boeken van verre reizen bij reisorganisaties durven mensen wel in Nederland te boeken.

Reizen met de eigen auto
De auto zal hoe dan ook een belangrijk vervoermiddel zijn. Naar de camping en vakantiehuis willen we graag voldoende meenemen. Naast zomerkleding en badgoed nemen we voor de eerste dagen proviand mee. Tel daarbij de laptop, gezelschapsspelletjes en de auto raakt aardig vol. Een dakkoffer kan dan een prettige ruimtewinner zijn. De zware spullen gaan in de achterbak en de andere spullen worden opgeborgen in de dakkoffer.

Dakkoffer voor elke auto
Bijna voor elke auto is een passende dakkoffer verkrijgbaar. De koffers zijn snel te bevestigen op de dakdragers van de auto met speciale dwarsdragers. Informeer wel vooraf of u de juiste dakkoffer heeft voor uw merk en type auto. Alle dakkoffers zijn universeel en zijn niet gebonden aan een bepaald merk, maar wel aan het type auto. Het maakt verschil of u een hatchback rijdt of een sedan.

Een dakkoffer beïnvloedt het rijgedrag van de auto. Het is verstandig om te kiezen voor een veilige dakkoffer van een gerenommeerd merk zoals dakkoffers thule. Deze dakkoffers zijn uitvoerig getest en kunnen mits goed gemonteerd veilig gebruikt worden. Het merk biedt meerdere modellen met verschillende inhoud van 300 tot 600 liter.

Hoe reis jij het liefste met kinderen?

-x- Mama van Dijk & Partners

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.