shoplog

De zomer in een doosje

KINDERKLEDING – Die morgen ontvang ik een bericht van de pakketdienst. Het gebeurd me maar zelden dat ik even geen flauw idee heb wat het zou moeten zijn. Vandaag weet ik het. Vandaag weet ik heel goed dat er zomer onderweg is. Ondanks de voorspelde regen en storm. De vrieskou eveneens.

Twee weken geleden kleurde mijn wangen nog roze in de zon, deed ik de jas uit om niet te gaan zweten. Twee weken geleden schoof ik de kleine kledinghangertjes voorzichtig opzij. het was tijd voor een nieuwe collectie. Ik zocht uit, gaf weg, gaf door en bewaarde. En scrolde eindeloos door nieuwe zomercollecties van diverse merken. En alhoewel de winterjas, dikke sjaals en wanten alweer tevoorschijn zijn getoverd is er zomer onderweg. Zomer in een doosje.

Marilyn kleding en Accessoires

Op de website van Marilyn kleding blijf ik hangen dit keer. Ik volg de twee zussen al een tijdje via Instagram en ik vind het dan ook heerlijk te zien hoe zij hun bedrijf in kinderkleding de afgelopen tijd hebben neergezet. Juist nu tante C zijn intrede deed en moeiteloos lang bleef hangen bleven zij vol passie doorgaan. Marilyn kleding en Accessoires richt zich op kinderen in de maten 56 t/m 176, voor ieder wat wils dus. Met toffe bekende merken als Dirkje, Moodstreet, Vinrose, B. Nosy richten ze zich op diverse stijlen, ik hou ervan.

En terwijl de klok 23u slaat en ik vanuit bed struin op deze website die vanaf mijn telefoon eenvoudig te bedienen is, selecteer ik meisjeskleding. Ik filter op de gewenste maten en word verliefd op een aantal items. En dan ineens is er een gesprekswolkje dat rechts onderin op mijn scherm verschijnt.

“We helpen je graag verder, heb je een vraag? Stuur gerust een berichtje”.

Há, denk ik, dat is handig voor een eeuwige twijfelaar. Zou ik ze kunnen vragen of ze de haaraccessoires nog in de juiste kleur op voorraad hebben? Zouden ze willen kijken of de items matchen qua kleur? Zou ik rond dit tijdstip.. ach, ze reageren vast morgen wel, bedenk ik me. Via het gespreksveld kom ik terecht in mijn WhatsApp, ik stel mijn vraag en warempel binnen enkele minuten verschijnt het antwoord in mijn inbox. Een 10 voor de persoonlijke service, denk ik nog, de volgende morgen pak ik het contact verder op.

Persoonlijke aandacht maakt alles leuker

Een kledingstuk passend maken met hun eigen accessoires lijn, het bleek geen enkel probleem. Een leuk haarbandje of strik bij een nieuw jurkje maakt het wel helemaal af, vind je niet? En voor deze zussen dus geen probleem. Net als shoppen op afspraak dat voor omwonenden uit de regio Klaaswaal een makkelijke optie zou zijn. Zelf sla ik deze optie af en kies ervoor mijn bestelling te laten verzenden. Vol verwachting op het doosje zomer dat komen zou.

Een liefdevolle shout-out verdiend ook een liefdevol gebaar zo moeten de dames van Marilyn kleding en Accessoires hebben gedacht. Een feestje voor jou als lezer natuurlijk, want wanneer jij deze week Marilyn Kleding gaat volgen op Instagram dan ontvang jij als welkomscadeau een toffe persoonlijke kortingscode van de zussen. Wat moet je doen? Volg het account van Marilyn kleding en je ontvangt de kortingscode als welkomstcadeau in je mailbox op instagram. Hoe tof is dat? Deze exclusieve actie is geldig voor nieuwe volgers in de periode van 22 Maart tot 5 April.

Zomer in een doosje

Rond de middag arriveert mijn bestelling. Drie verwachtingsvolle hartjes boven een pakketje. De zomer is hier…

Vinrose set Meisjes Marilyn Kleding
Marilyn Kleding, zomercollectie, B. Nosy jurk meisje

Kende jij Marilyn Kleding & Accessoires al?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.