free download, template, hoogtepunten, instagram
Businesstalk, Mamablogger, Media

Gratis Template – Hoogtepunten Instagram

Wil jij werken aan een mooie layout voor jouw instagramaccount? Met de Pink Flower collectie van Mama van Dijk steel jij de show. En dat in slechts enkele klikken.

Zet de hoogtepunten die jij wilt gebruiken in de stories. En klik onderin op je zojuist gepubliceerde story op uitlichten. Klik op nieuw hoogtepunt en schrijf de titel van het hoogtepunt eronder. Het bolletje met tekst verschijnt dan op jouw hoogtepunten lijn. Een kind kan de was doen. Door hoogtepunten te gebruiken bewaar je makkelijk en snel je stories voor later.

Fleur je digitale dagboek of online shop helemaal op met de gratis Pink Flower hoogtepunten van Mama van Dijk.

Free Download

Instagram

Door velen wordt Instagram gezien als een digitaal dagboek. Door de stories en foto’s te delen blijft men juist ook nu in coronatijdperk verbonden. Ook shops, bedrijven groot en klein vind je tegenwoordig allemaal op instagram.

Zelf gebruik ik het account om een kijkje achter de schermen te geven. In het leven als moeder, schrijver, content creator, sporter, natuurlijk als vrouw van, maar bovenal ook als Kind van Hem. Ik deel rondom geloof, heerlijke tips voor dagjes weg, geef je een kijkje in de schrijfsels van mijn hart en zoveel meer. Een laagdrempelige manier om interactie met jullie als volgers te hebben. Bijzonder!

Waar vind ik jou? Je vind ons op instagram.com/mamavandijk

Gebruik jij het template? Tag Mama van Dijk voor een repost op insta!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.