mamablog, mama van dijk, samenwerken, gastblog, advertorial, vraag naar mogelijkheden
Advertorial

Schattige babykleding

Daarom vinden we dat babykleding zo schattig is

Zodra we een baby zien worden we opgeslokt door het niveau van schattigheid. We kennen het allemaal wel. We willen zachtjes in de bolle wangetjes knijpen en kunnen ons maar moeilijk inhouden niet in babytaal te gaan praten. Hello momvoice! Ook de babykleding is iets waar we helemaal bij weg kunnen dromen. Niet? Dat ene schattige pakje, dat leuke mutsje, of dat paar sokjes die de outfit helemaal afmaken. Een merk dat goed inspeelt op onze wensen van babykleding is Dirkje babykleding. Waarom we dit zo schattig vinden, dat leg ik je uit in dit artikel. En spoiler: het is normaal!

Niet onze eigen schuld

Het is niet zo gek dat we baby’s en babykleding zo schattig vinden. Die kleine handjes, miniteentjes, slaperige oogjes en bolle buikjes na een voeding. Dat we baby’s zo schattig vinden ligt vooral aan ons oerinstinct als we de wetenschap moeten geloven, we willen kleine kinderen graag beschermen. Ze zijn immers onze toekomst en het is belangrijk er met liefde en voorzichtigheid mee om te gaan. Daar komt bij dat ze ook niet voor zichzelf kunnen zorgen, dus we worden automatisch getriggerd de zorg op ons te nemen. Het is dus vooral een psychologische eigenschap die we mee hebben gekregen. Maar ho, even, uiteindelijk is het natuurlijk gewoon mega leuk om te shoppen voor je baby (op komst)!

Babymerk Dirkje speelt daar haarfijn op in.

Schattig met Dirkje babykleding

Schattige kleding kopen voor baby’s is in principe niet moeilijk, we vinden het al snel leuk en het is vooral belangrijk dat het lekker zit bij onze kinderen. Belangrijkste is wel dat de kleertjes lekker zitten en goed passen. Een merk dat helemaal aansluit bij onze drang schattige kleding te kopen voor onze kids is kledingmerk Dirkje. De kinderkleding van Dirkje is schattig, betaalbaar en voldoet helemaal aan de huidige trends. Met een leuk setje van Dirkje Babywear weet je bijvoorbeeld zeker dat het knuffelgehalte van je kleine nog hoger wordt. En wat is leuker dan je kind zo aan te kleden, dan zoals jij het leuk vindt? Met de zachte stoffen van Dirkje babykleding heb je de perfecte basis aan zachte en comfortabele kleding.

Dit artikel is in stand gekomen middels samenwerking met één van onze partners.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.