mamablog mama van dijk, christelijke mamablog, twee jaar, winactie
Winactie

Vtech Winactie – Hieperdepiep Hoera, Fleur twee jaar!

Zoals inmiddels op alle kanalen duidelijk is geworden, wij vieren vandaag de verjaardag van ons kleine grote meisje, Fleur (Feline Laurène)! En dus vandaag in plaats van morgen een heel fijn artikel online. Twee jaar geleden werd zij met 38 weken geboren. Twee jaar geleden alweer! En dit vieren we vandaag achter de schermen ook een beetje met jou én Vtech..

Lees hier: ” Een brief aan mijn kleine meisje “

Gisteren publiceerde ik de brief aan mijn kleine meisje. Een indrukwekkende post rondom haar komst en de gouden letters die zij daarmee wist te graveren in onze harten.

Vtech Speelgoed

Voor de verjaardag van Fleur kregen wij enkele weken geleden al contact met samenwerkende partner Vtech. Het merk dat we allen kennen van de kleurrijke collectie in de speelgoedwinkels. We zijn trots dat we kunnen samenwerken met dit mooie bedrijf en vandaag staat er dan ook een toffe winactie online.

blabla blocks, interactief speelgoed, cadeautip, sinttip, speelgoed voor peuters, mamablog mama van dijk, vtech,

Winactie

Eerder al kon je lezen over de nieuwe collectie van Vtech om je te inspireren en ook hier las je in het verlanglijstje van onze tweejarige peuter over de bla bla blocks waarmee kinderen interactief kunnen bouwen. Het speelgoed werd verkozen tot speelgoed van het jaar 2018 en ik geef ze geen ongelijk. Het is een fantastische manier om tijdens het bouwen woordjes te leren, klanken van letters te horen en liedjes mee te zingen. Voor de verjaardag van Fleur kregen wij het speelhuis opgestuurd dat je onder andere kunt ombouwen tot robot en in dezelfde bla bla blocks serie is er ook een vrachtwagen en een dierenset! Voor ieder wat wils dus!

Hier is het speelhuis favoriet. Het interactieve paneel dat je in je bouwwerk kunt verwerken zorgt voor een leuke afwisseling van liedjes en geluid. Ieder blokje dat erin zal worden gezet geeft een andere melodie, letter of liedje weer. Helemaal leuk! En mama’s, het geluid kán uit!

Blabla blocks, speelhuis, vtech speelgoed, mamablog mama van dijk, winactie

Winnen!

De feestmaanden beginnen en vandaag op de verjaardag van ons meisje mag ik deze toffe dierenset weggeven! Heb jij ook een (bijna) jarige job of jet in je midden óf kun je nog wel een cadeautje gebruiken voor in de sinterklaasmand? Doe mee!

Wat moet je doen?

Like onze FB pagina op Facebook.com/mamavandijk en laat een berichtje achter waarin je laat weten dat je mee wilt doen! That’s all!

De winnaar zal worden uitgeloot op dinsdag 20 november.

PS: Meedoen voor een ander mag natuurlijk ook.
Spread love. 

Vandaag vieren we het feest achter de schermen ook een beetje samen met jou..

Volg op instagram.com/mamavandijk voor meer achter de schermen 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Marije 14 november 2018 at 06:49

  Ja ik doe mee! Waag graag een kansje voor mn zoon?

 • Reply Lisa kramer 14 november 2018 at 07:21

  Van harte gefeliciteerd! En ik doe graag mee, veel plezier vandaag

 • Reply Suzanne Bruinekreeft 14 november 2018 at 07:51

  Gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Ik heb geen Facebook, maar doe graag mee met de winactie. Onze dochter wordt volgende week zondag 2 jaar en dit zou een geweldig cadeau zijn!
  Geniet van vandaag!

 • Reply Marieke 14 november 2018 at 07:57

  Hieperdepiep…hoera! Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee voor onze dochter, in augustus vierden we haar 1e verjaardag en heeft toen veel buiten speelgoed gekregen. Heel leuk natuurlijk maar nu is het wat te koud om buiten te spelen als je nog niet loopt ? Ze is gek op dieren dus dit cadeau gaat absoluut in de smaak vallen ?

 • Reply Mamavansaar 14 november 2018 at 08:27

  Hoera! Gefeliciteerd met je meisje! ?

  Wat een leuke winactie . Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die ook bijna 2 wordt! Vtech is favoriet ! ?

  Hele fijne dag vandaag!

 • Reply Arinda 14 november 2018 at 09:18

  Ook ik, een mama zonder Facebook maar wel een trouwe volger op Instagram,doe graag mee.
  Volgende maand is ons kleinste meisje jarig!?

  En gefeliciteerd met jullie jarige Fleur!

 • Reply Marian B 14 november 2018 at 10:52

  Van harte gefeliciteerd met je mooie dochtertje. Ons meisje is is vorige week 2 geworden. Voor haar verjaardag hoeft het dus niet meer, maar de dierenset lijkt me erg leuk om met Sinterklaas te mogen geven. Ik ben niet actief op FB maar volg je op Bloglovin en heb het gedeeld op G+ hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

 • Reply Sanne 14 november 2018 at 13:24

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is weg van vtech en van bouwen.
  Sanne onlangs geplaatst…Vtech Winactie – Hieperdepiep Hoera, Fleur twee jaar!My Profile

 • Reply Thamar 14 november 2018 at 19:48

  Van harte gefeliciteerd met je dochter!
  Ik wil graag mee doen voor mijn zoontje van 1,5! Hij verveelt zich de laatste tijd binnen misschien dat dit de oplossing is ?

 • Reply Lies 15 november 2018 at 07:23

  Van harte gefeliciteerd en bedankt voor je openheid over haar eerste jaar, heeft me vaak bemoedigd toen ik in dezelfde situatie zat.
  Graag doe ik mee voor mijn kinderen, maar ben een facebookloze moeder..

 • Reply Anneke Hazeleger 17 november 2018 at 12:31

  Ik doe graag mee voor onze zoon Hidde. Hij wordt de 24e al weer 2 jaar, en zal hier heel blij mee zijn!

 • Reply Saskia van Berkel 18 november 2018 at 19:41

  Deze staat echt hoog op het verlanglijstje voor onze zoon van Abel. Hij is vorige week twee geworden en hij is gek op bouwen. Nog niet zo gek is hij op praten, dus wie weet helpen de bla bla blocks daar een beetje bij ?. Fingers crossed!

 • Reply elisabeth maria martina 18 november 2018 at 19:43

  daar zou ik mijn kleinzoon heel graag mee verrassen
  zal vast nog wel in zijn schoentje passen

 • Reply Suus winters 18 november 2018 at 19:58

  O Wauw wat zou ik dit leuk vinden voor mijn 3 jarige meiske uren speelplezier zal zij hier van beleven ?? onze duimpjes draaien ???

 • Reply Femke Dekker 18 november 2018 at 20:14

  Wat ziet dat er leuk uit. Onze Teun wordt volgende maand 3 en ik weet zeker dat hij het erg leuk zou vinden om deze bla bla blocks te krijgen.

 • Reply Jolanda 18 november 2018 at 20:25

  Super leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontje die volgende maand alweer 1 wordt!

 • Reply Jolanda de Jong-Wielstra 18 november 2018 at 22:28

  Wat een superleuke win actie! Ik doe heel graag mee voor ons lieve pleegdochtertje van 16 maanden ?

 • Reply Chantal 18 november 2018 at 22:39

  Wat een leuke actie! Doe graag mee voor onze zoontjes?

 • Reply Grada Kok 18 november 2018 at 22:41

  Heel graag voor mijn dochter, die alles wat geluid maakt geweldig vindt

 • Reply Julie Glorieux 18 november 2018 at 23:05

  Ik doe ook graag mee!!

 • Reply Linda Vroomen-Gerritsen 18 november 2018 at 23:58

  Ik doe ook graag mij voor mijn 2 dochtertjes vab 2 en 4 jaar?

 • Reply Cobi 19 november 2018 at 06:36

  Wat leuk!ik doe graag mee!

 • Reply Kristel Brouwers-dijkhuizen 19 november 2018 at 19:40

  Ik doe zeker graag mee voor mijn mannen die ivm vakantie de intocht hebben gemist dit zou toch een super tof cadeautje zijn.

 • Reply sylvia 19 november 2018 at 21:40

  leuk!! ik doe graag mee voor onze kleine man van 2 die gek is op blokjes en dieren! Hij zou het vast geweldig vinden!

 • Reply Ilona Maertzdorff 20 november 2018 at 06:58

  Ik doe graag mee voor onze dochter die grote zus is geworden en ook wel eens verwend mag worden met een leuk cadeautje. Veel aandacht en cadeaus gaan natuurlijk nu naar haar broertje maar dat is natuurlijk niet altijd leuk als peuter. Dit zou ze daarom erg leuk vinden.

 • Reply Marian zw 20 november 2018 at 07:12

  Ik loot graag mee voor mijn kleinzoon, zie dit berichtje zojuist bij Vtech voorbij komen! Wat leuk speelgoed

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.