Vtech speelgoed, nieuwe collectie 2018, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed
Review, Speelgoed

Op zoek naar een cadeau? Laat je verrassen door het nieuwe Vtech speelgoed

Ik moest er niets van hebben dat gekleurde plastic in huis. Die eerste jaren als moeder gingen me daarin nog prima af. Mogelijk had dat te maken met het feit dat ik die keuzes voor mijn inmiddels bijna kleuter zelf nog kon maken. Die tijd is niet meer. Noem het cliché maar waar, mijn kinderen willen als je het hen vraagt maar 1 ding, net als die van jou vermoed ik, een boel kleur en muziek. Vtech dus?

Geloof het of niet, iets waar je vroeg of laat toch echt vrolijk in mee gaat. Want er is niets leuker dan glunderende oogjes en het geluid van een schaterlach. Begrijp me niet verkeerd, mijn kinderen vinden houten speelgoed ook geweldig al wordt dat de laatste tijd toch wel overstegen door het geluid van vrolijke vriendjes of zoevende auto’s.

Want er is niets leuker dan glunderende oogjes en het geluid van een schaterlach.

Fleur (bijna) jarig!

Het is ongelooflijk maar waar, op 14 november zal onze fleurige vrolijke Fleur alweer 2 jaar oud worden. Het blonde koppie in huis heeft nog helemaal niet door dat haar verjaardag te wachten staat. Haar mama des temeer die zoals jaarlijks gebruik even tranen met tuiten huilt omdat het allemaal zo snel gaat en daarna druk aan de slag gaat met het voorbereiden voor een leuk feestje. Want oh jongens, ik hou er zo van!

Een van de lievelings- dingen rondom een verjaardag is dan natuurlijk wel om een verlanglijstje te maken. Ken je dat gevoel van vroeger nog? Dat je plaatjes uit het intertoysboek scheurde en op een blaadje plakte? Tegenwoordig is ook dat niet meer. Of toch wel? Te midden van de voorbereidingen voor de verjaardag die eraan komt maakte ik dit keer een lijstje met Vtech toppers. Ideaal bijvoorbeeld voor de mama’s en papa’s die nog wat inspiratie nodig hebben rondom de feestmaanden!

Speelgoed favorieten van Vtech

Vtech lanceerde dit najaar weer een nieuwe collectie en ik zette mijn (lees: onze) 6 favorieten op een rij.

 

speelgoed tips Vtech, mama van dijk, mamablogger

1. Bla Bla Blocks

Een stapen blokken bouwen krijgt nu een wel heel andere wending, namelijk ééntje met interactie. Super leuk vind ik deze Bla Bla Blocks die in drie speelsets te verkrijgen zijn. Er is keuze uit een dierenvariant, het speelhuis en de vrachtwagen.

Tamte Jet's Theeset, favoriete speelgoed tips, mama van dijk, mamablog

2. Tante Jet theeset

Ik heb hier echte theeleuten in huis. Maar welk kind is er nu niet gek op thee drinken uit kopjes die je wel mag aanraken. Wat mij betreft één van de favorieten, deze tante jet theeset!

ijscokar, vtech, mamablog mama van dijk

3. Schep en Leer ijscokar (collectie vorig jaar)

Alhoewel het al een product van vorig jaar is wil ik hem nog wel even noemen. Deze schep en leer ijscokar is toch té leuk! Ik zag hem eerder dit jaar staan bij vrienden en viel bij de meisjes gelijk in de smaak. Naast theeleuten dan ook echte ijsfans. Van wie hebben ze dat toch.

piratenschip Vtech, mamablogger mama van dijk, cadeautips

4. Vrolijke vriendjes 2018

Dit is wel een beetje hoe ik Vtech ken, een heleboel kleur, muziek en gezelligheid. De collectie vrolijke vriendjes is dit najaar 2018 o.a. uitgebreid met Sanne’s smulparadijs en een groot piratenschip voor de stoere jongens! Zo leuk!

mamablogger Mama van dijk, speelgoed cadeautips, Kidizoom

5. Kidizoom 5.0

Ik ontken niet dat mijn kinderen eveneens wild zijn van mijn telefoon. Hoe zou het toch komen. Als je gek bent op foto’s maken en ook jij je kinderen hebt aangestoken met dit virus lijkt me het perfecte cadeau, geschikt vanaf de kleuterleeftijd. Dan krijg ik vast mijn telefoon weer terug en kunnen ze zelf foto’s maken, deze met speelse figuren bewerken, muziek luisteren, spelletjes spelen en nog veel meer. Super tof!

 

verlanglijstje verjaardag kind, mamablog mama van dijk, Vtech

6. KidiFluffies

De kiddiefluffies knuffels zijn te koop in de hond of kat versie en verschillende kleuren. In het schattige knuffeltje zitten een heleboel hoogstandjes verwerkt. Zo is het beestje dol op aandacht en reageert o.a. op beweging, aanraking, geluid, spelletjes en herhaalt de stem van het baasje met grappige effecten! Dat wil ik wel eens zien, haha! Het knuffeltje heeft ook nog een wekkerfunctie, kan muziek spelen voor het slapen en nog veel meer. En moeders, je hoeft hem niet (zelf) uit te laten. Wel zo prettig.

Een van de lievelings- dingen rondom een verjaardag is dan natuurlijk wel om een verlanglijstje te maken. Ken je dat gevoel van vroeger nog?

Winactie

Houd Mama van Dijk in de gaten want op 14 november viert Mama van Dijk in samenwerking met Vtech een feestje ter ere van de 2e verjaardag van Fleur! Niet alleen zij maar ook (een zoon/dochter van) één van jullie zal worden verrast met een prachtig cadeau! Tof!!

Wat is jouw Vtech favoriet?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.