Winactie

Bijbel Glossy, de winnaar is geworden..

In de afgelopen week kon je op Mama van dijk lezen over stille tijd. Tijd die zo vaak te kort komt, of zo snel met social media is ingevuld. Ik nam je mee in een kijkje naar mijn stille tijd met God. Oprecht, liefdevol en eerlijk over het leven van een christelijke mama. Op zoek naar stilte gebruik ik dit prachtige Bijbel glossy met de beschikbare app. Uitgeverij de Vuurbaak stelde een glossy beschikbaar, speciaal voor jou als lezer van Mama van Dijk!

Bedankt voor jullie vele prachtige reacties en bemoedigingen naar elkaar toe. De loting heeft plaatsgevonden en ik mag onderstaande feliciteren met deze mooie prijs.

 

M A R J O L E I N   H U N D

 

Ben jij de gelukkige winnaar? Stuur dan even een berichtje. Je mag een afspraak maken om de prijs in ontvangst te nemen. Inmiddels is hij ook voor ons allemaal voor een klein prijsje te koop bij bol.com. Wat mij betreft een heel gaaf cadeautje in deze feestelijke decembermaand! Wie zou jij er blij mee maken?

De Bijbel Glossy koop je hier al voor 4,99

-x- Mama van Dijk

*Bovenstaande link is tot stand gekomen middels samenwerking met Bol.com.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.