kidizoom vloggerscam, winactie, mamablog mamavandijk.nl,
Review, Winactie

winactie – Hoera Fleur 4 jaar!

VTech – Het is inmiddels een traditioneel gebruik dat Partners VTech en platform Mama van Dijk rondom de verjaardagen van de meiden samen brainstormen voor een nieuwe winactie voor jullie, volgers van Mama van Dijk. Dit jaar testen wij de nieuwste KidiZoom Vloggercam met een toffe reden, want jawel, we mogen er ook eentje weggeven!

Hiep hiep hoera, Fleur vier jaar!

De winnaar is bekend. Wij feliciteren Hennieke Kortus – van Maanen met de KidiZoom Vloggercam! Van harte gefeliciteerd! Stuur je ons een berichtje? Niet gewonnen? Niet getreurd, komende week is er wéér een winactie!!

Via onze kanalen, waaronder, instagram.com/mamavandijk deel ik dagelijks over het leven als mama. Een doodgewoon leven als gepassioneerd schrijver, medeoprichter van een inmiddels landelijke sportclub (tevens foodlover), maar bovenal als mama en vrouw van een int. truckchauffeur. Ik ben een ochtendmens of wellicht ben ik dat gewoon geworden door mijn inmiddels nachtelijke-moederschap ervaring. Afijn, Mama van Dijk dus, met een hoop passie voor gezin, geliefden en God neem ik volgers mee op reis in het moederschap.

Een reis die ons op dit moment brengt bij de verjaardag van onze kleinste dochter, inmiddels groot te noemen. Morgen, zaterdag 14 november, vieren we haar vierde verjaardag en vandaag deel ik met jullie vast de winactie om deze mijlpaal te vieren. Vier jaar! Er breekt een nieuw seizoen aan. Afgelopen week is de dochter voor het eerst naar school gegaan. Een bijzondere tijd, een nieuwe dimensie binnen ons gezin, maar bovenal voor mij als moeder.

WINACTIE

Sinds de geboorte van de meisjes ben ik gaan schrijven en werken aan dit platform vol verhalen van erkenning en herkenning, daar kwamen al snel ook de stories bij. Niet zo gek dus dat de meisjes hier in huis ook dol zijn op fototoestellen. De afgelopen weken hebben de meiden (bijna 4 en 5 jaar) de camera voor jullie getest en dat was een feest! De vlogcamera bevat een heleboel opties. Naast het maken van standaard foto’s en filmpjes kun je ook heel toffe filmpjes maken door ze te bewerken. Stap voor stap. Het bedienen spreekt voor zich, de bijna kleuter had dit dan ook al snel in de gaten. Bijgeleverd zit een green studio scherm zodat je extra toffe bewerkingen kunt doen. Waan je in de jungle of dans mee in een theater, rijd door de woestijn of maak een sprong in de zee. Diverse spelletjes en andere heerlijke filters maken het tot een feestje voor jong en oud. Wij hebben er geen SD kaartje ingedaan en zodra de filmpjes zijn gemaakt en de camera zit vol dan verwijderen we de bestanden gewoon weer. Uiteraard kunnen filmpjes ook worden overgezet naar de computer maar daar kies ik bewust niet voor, ze zijn nog zo jong. De lol is nu vooral het samen filmpjes maken en bezig zijn. Plezier hebben dus! En dat is met de KidiZoom Vloggercam zeker een feestje!

En beter nog, je bent je eigen telefoon geen seconde meer kwijt. Ook wat waard. Haha!

Welke neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje of zoon/dochter maak jij blij met zijn/haar enige echte KidiZoom Vloggercam? Volg @Mamavandijk én @vtechspeelgoed op Facebook en/of instagram, reageer onder dit bericht en doe mee! Op 20 november om 10.00uur zal een winnaar worden uitgeloot. De winnaar zal in dit artikel op mamavandijk.nl bekend worden gemaakt.

Voor wie doe jij mee?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

102 Comments

 • Reply Miriam 13 november 2020 at 06:22

  Jaaa.. Ik doe mee voor onze Sem en Leah!!

 • Reply Williëtte 13 november 2020 at 06:26

  Ik doe mee voor mn eigen vierjarige vlogger;)

  • Reply David 18 november 2020 at 09:59

   Ja David doet mee hij is 5 jaar en houdt van shows opbouwen! de camera ontbreekt alleen nog om het vast te leggen 😉

 • Reply Cora 13 november 2020 at 06:30

  Ik doe mee voor mijn twee grote dochters van 5&7

 • Reply Danielle 13 november 2020 at 06:44

  Gefeliciteerd 🎉🎈🎁 speciale leeftijd!!! Hopelijk heeft ze een fantastische dag!! Daarnaast doen we graag mee met de winactie, met 3 meiden in huis gaat die helemaal van pas komen !!

 • Reply Gerdien 13 november 2020 at 06:44

  Jaa leuk, ik doe graag mee voor mijn dochter van 4!

 • Reply Chantal 13 november 2020 at 06:50

  Gefeliciteerd🎉 Wij doen mee, want mijn meiden vinden foto’s maken ook zo leuk en idd met mijn telefoon. Zal fijn zijn als ze dat met deze gave camera kunnen doen. Ik ga duimen 🍀

 • Reply Charlotte 13 november 2020 at 06:50

  Tuurlijk doen we mee!! Mijn oudste is volgende week 8 en mijn jongste zal 27.12 eindelijk 6 jaar worden. Dit zou een super cool cadeau zijn. Nu hele dagen mijn gsm kwijt en ’s avonds krijg ik hem dan terug met een vol geheugen. Foto’s van zichzelf, de videotelefoons met de vriendjes en de filmpjes van hun dag. Heerlijk om naar te kijken, maar zou nog zaliger zijn als het van hunzelf echt is
  #spannend
  #vtechisdemax
  #superblogmamavandijk

 • Reply Rianne 13 november 2020 at 06:51

  Gefeliciteerd! Weer een fase voorbij..

  En ook al zo’n leuke actie! Doe graag mee voor onze dochter van 6 en zoontje van drie.

 • Reply Naomi 13 november 2020 at 07:02

  Wat een ontzettende leuke winactie weer! Alvast gefeliciteerd met jullie prachtige dochter die alweer 4 wordt. Ik vind de 4 jaar toch wel een van de bijzonderste leeftijden die je bij je kinderen mag meemaken. Naast de 1 van de babytijd afsluiten.

  Hier wordt onze middelste meneertje alweer 27 November 4 jaar. Hij kijkt er zo naar uit en kan niet wachten. Deze mama houd soms haar hart vast, maar ben ook erg benieuwd hoe hij dit allemaal zal vinden.

  Terwijl hij net gezellig naast mij aan is gekropen met zijn wilde out of bed look. Doe ik dan ook mee voor hem en indirect voor zijn grote broer van 6. Ze zijn heerlijke water en vuur maar als het aan deze kleine man ligt speelt hij graag met zijn broer.

  Ze zijn gek op mama haar fototoestel maar die is te duur om alleen vast te houden, dus weet zeker dat dit een hit in huize Koelewijn zal worden. Kortom ik doe mee!

  En natuurlijk een hele mooie dag morgen samen met jullie prachtige dame! Ik kan zo genieten om jullie prachtige gezin te zien.

  Groetjes Naomi

 • Reply Simone 13 november 2020 at 07:03

  Alvast gefeliciteerd (met) Fleur!!🎈
  Super leuke winactie! Ik doe natuurlijk mee voor mijn 2 lieve meisjes😁

 • Reply Lilian Ten Klooster 13 november 2020 at 07:05

  Jaaa ik doe heel graag mee voor mn 3 boy’s die heel graag willen vloggen op de boerderij. Super leuke actie. Alvast van harte gefeliciteerd! En een fijne dag!

 • Reply Sweetlittlepetite 13 november 2020 at 07:29

  Alvast gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor mijn kleindochter

 • Reply Jopie 13 november 2020 at 07:30

  Gefeliciteerd. Mijn kleindochter zou dit geweldig vinden

 • Reply Yvon 13 november 2020 at 07:31

  Fijne dag alvast voor der. Gekke periode maar met veel lieve mensen om der heen wordt het zeker een mooie dag

 • Reply Marleen 13 november 2020 at 07:31

  Wauw! Alweer bijna 4 jaar! Alvast gefeliciteerd met jullie Fleur!

  Ik doe natuurlijk graag mee met je winactie, hier een 3,5 jarige peuter die de hele dag met haar houten camera door het huis sleept om haar poppen en knuffels vast te leggen! Hoe leuk zou het zijn om echte filmpjes en foto’s van ze te maken! 🤗🍀

 • Reply Esther 13 november 2020 at 07:42

  Heel graag voor mijn zoon!! Vlogger in spe!

 • Reply Noa 13 november 2020 at 07:51

  Echt een win-win situatie als onze dochter heerlijk foto’s en vlogjes maakt en ik mijn telefoon daar niet kwijt mee ben 😉 Ben benieuwd naar het resultaat!

 • Reply Eveline 13 november 2020 at 07:51

  Ja doe graag mee voor onze twee zoontjes💙

 • Reply Leonie 13 november 2020 at 07:53

  Alvast van harte gefeliciteerd!🥳Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Danée. Ze doet niets liever dan vloggen met haar vriendinnen en hier zijn we inderdaad met regelmaat een telefoon kwijt. Dus win-win! 😊

 • Reply Cherish de Kock 13 november 2020 at 08:07

  Wat een leuke blog 🤗 wens je dochterje alvast een hele fijne verjaardag morgen 🥰🥳 ik doe graag mee voor mijn oudste dochter Zahra die 6 is 🍀🍀🍀

 • Reply Nanny Huydts 13 november 2020 at 08:23

  Gefeliciteerd Fleur!! Ik doe graag mee voor onze kleinzoon Haiko.

 • Reply Elise 13 november 2020 at 08:33

  Dit zouden onze jongens geweldig vinden!! 🎉 Sinds ze het in een boek met cadeaus zagen hebben ze het nergens anders meer over😂. En nu gebruiken ze steeds mama’s telefoon voor filmpjes en foto’s maken…

 • Reply Mariska 13 november 2020 at 08:43

  Deze staat met stip bovenaan verlanglijstje van mijn dochter! (Maar wel duur cadeau voor 5-12)
  Dus heel hard duimen!

 • Reply Marieke 13 november 2020 at 08:43

  Ja ik doe mee voor mijn zoon. Die zal het geweldig vinden.

 • Reply Heleen Veldman 13 november 2020 at 08:50

  Jaaaa wat een gave actie!!! Ik doe graag mee voor mijn beide jongens. Wat een verrassing zal dat zijn!❤

 • Reply Laura 13 november 2020 at 08:51

  Dit zouden mijn meiden echt fantastische vinden! Anouk (4) en Esmee (2) doen nu steeds alsof ze van alles opnemen. En dan het liefst met mama’s telefoon😅 En ze spelen 1000 x per dag de zoete zusjes belevenissen na.

  Jullie uiteraard alvast gefeliciteerd met Fleur!🎉
  Dat ze maar een fijne verjaardag mag hebben!
  Laura onlangs geplaatst…winactie – Hoera Fleur 4 jaar!My Profile

 • Reply Laura Steketee 13 november 2020 at 09:01

  Jaaaa! Ik doe zo graag mee voor mijn lieve dochter. Zij is dol op0 alles wat met foto en film te maken heeft en ontpopt zich tot een kleine vlogger in de dop. Misschien laat ze dan ook ein-de-lijk mijn telefoon met rust. We gaan duimen hierzo!

 • Reply Marieke 13 november 2020 at 09:29

  Leuk! Voor mij mannen! 💙💙💙

 • Reply Goele H 13 november 2020 at 09:30

  Alvast een hele gelukkige 4de verjaardag gewenst!
  Mijn dochtertje van 5 zou dit heerlijk vinden om te winnen. Ze maakt graag foto’s en filmpjes van zichzelf, maar doet dat met een heel oud fototoestelletje wat helaas vaker niet dan wel wil meewerken. Ik gun haar het enorm.

 • Reply Johanneke Verhulst 13 november 2020 at 09:33

  Kleine meisjes worden groot, alvast van harte met Fleur!
  Wij doen graag met met de win-actie!

 • Reply Leontien 13 november 2020 at 11:27

  Hoe leuk voor mijn dochter. Wij vliegen in december naar Curaçao omdat wij daar beiden moeten werken dus hoe leuk voor onze dochter om filmpjes te maken en met haar vriendinnen in Nederland te kunnen delen!

 • Reply Sylvia van eekelen pertijs 13 november 2020 at 11:30

  Leuk😊 wij doen graag mee

 • Reply Irene behrendt 13 november 2020 at 11:31

  Heel graag. We wilden toch al eentje kopen voor onze oudste. Hij is gek op andere vloggers. Denk dat hij heel graag zelf ook wil leren, oefenen.

 • Reply Imy Ali 13 november 2020 at 13:45

  Ja!Ja! Ik doe super graag mee voor mijn zoontje Dalmar van 6. Hij is de wereld van het vloggen aan het ontdekken, het liefst op mijn telefoon en omdat ik die wel eens terug wil, duim ik dat hij hiermee zijn eigen camera wint. Ik volg je ook op Insta (iminanas4)

 • Reply Ruth 13 november 2020 at 14:12

  Super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn 4 jarige dochter! Die zou het echt gaaf vinden! 🍀🍀🍀

 • Reply Christianne Vlot 13 november 2020 at 14:30

  Ja, dit wil ik heeeeel graag winnen voor onze 4-jarige Babette 🙂 wat zal ze daar blij mee zijn!

 • Reply Liesbeth non 13 november 2020 at 14:52

  Ja wij doen ook mee voor onze 5 jarige dame die gek is op filmpjes en vlogjes maken .

 • Reply Lyanne 13 november 2020 at 15:08

  Van harte gefeliciteerd met Fleur!!!🎉🥳 en dan deze winactie er uit gooien!! Super gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn lieve kindjes!!🥰🍀💙💓

 • Reply Janneke Slimmen 13 november 2020 at 15:53

  Wij doen mee voor Siem, hij wil hem echt heel graag hebben. Ik doe op alle kanalen mee 🍀🍀

 • Reply Marian zw 13 november 2020 at 18:00

  Dat gaan mijn zoon en dochter een te gek cadeau vinden! Ze geloven niet meer in Sint, met hun 8 en 10 jaar. Maar vlogjes maken vinden ze echt zo gaaf! Dit cadeau zouden ze zeker van Sint vragen

 • Reply Miriam 13 november 2020 at 19:00

  Jaaaaaaa ik doe mee voor de kids, echt leuk!!!

 • Reply Arianne 13 november 2020 at 20:26

  Allereerst van harte gefeliciteerd met Fleur en een hele fijne dag morgen💖 Ook een compliment dat je zo enthousiast steeds je leven met ons deelt! Knap hoe je alle ballen in de lucht weet te houden🌸
  Wat een super gave actie! We doen graag mee! Mijn 6 kids zullen dat ongetwijfeld allemaal erg leuk vinden! We hadden pas een ontspannen fotoshoot tgv ons 12,5 jarig huwelijk en sindsdien maken ze zelf regelmatig filmpjes en foto’s, maar ja dan ben ik inderdaad steeds mijn telefoon kwijt🙃😉 dus leuk voor onze 6 kids maar ook een beetje voor mij, kan ik weer lekker meer foto’s van de kids maken🥰 we zijn benieuwd wie deze gave vlogcamera wint💝

 • Reply Carla 14 november 2020 at 02:34

  Van harte gefeliciteerd met Fleur.
  Doe héél graag mee als verrassing voor m’n kleindochter Serra van 8 jaar.

 • Reply Jacqueline de Waal 14 november 2020 at 06:57

  Gefeliciteerd Fleur wat een enig cadeau voor de kleine meid dat zou ze super leuk vinden hoor vloggen helemaal top.
  Jacqueline de Waal onlangs geplaatst…winactie – Hoera Fleur 4 jaar!My Profile

 • Reply marlies mols 14 november 2020 at 07:32

  wat een geweldig gebaar, verras mijn jarige kleindochter maar met dit prachtige exemplaar, ze gaat vast helemaal uit haar plaat als dit mooie kado straks naast haar schoentje staat #duimenmaar

 • Reply wilmsen anita 14 november 2020 at 07:50

  Ik doe mee voor de kleindochter

 • Reply annemarie uithoorn 14 november 2020 at 08:20

  Super leuke actie doe heel graag mee voor mijn dochter

 • Reply L tromp 14 november 2020 at 08:52

  Owww geweldig voor onze tweeling vloggers in de dop ze zijn nog groentjes maar met goede spulletjes en hard werken gaan ze helemaal knallen🤩🤩🤩

 • Reply Nelly 14 november 2020 at 09:19

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 • Reply Anna 14 november 2020 at 09:29

  ik doe heel graag mee voor mijn super lieve dochter Julia , waar ik zo ontzettend trots op ben!!

 • Reply Femke 14 november 2020 at 09:44

  Ja, super leuk voor onze kleine smurf! Hij zou dit net als jouw dochter te gek vinden. Gefeliciteerd met haar verjaardag trouwens!

 • Reply Stefanie 14 november 2020 at 10:03

  Gefeliciteerd met Fleur! 🥳
  Ik zou deze vloggercam grag willen winnen voor mijn zoontje Bart (6), hij is gek op YouTube en wil al een tijdje zelf ook filmpjes maken 🤩

 • Reply Mara 14 november 2020 at 10:06

  Voor mijn kleindochter Fleur zou deze bijzondere prijs geweldig zijn! Ze wordt 8 jaar en begint nu duidelijk interesse te krijgen in fotograferen! Gefeliciteerd met alweer 4 jaar! Mijn kleinkinderen -het zijn er 9 – zijn allemaal trouwens dol op fotograferen! Het zou nog moeilijk zijn om het iemand te geven hoewel de jarige Fleur het bovenaan haar verlanglijstje heeft staan!
  Degene die deze prijs wint is een echte geluksvogel!

 • Reply Erica 14 november 2020 at 10:06

  Gefeliciteerd met Fleur.
  Leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn nichtje.

 • Reply Jan 14 november 2020 at 11:20

  Proficiat !

  Graag zou ik mijn dochtertje willen verrassen.

 • Reply oma Fokje Bakkernes 14 november 2020 at 13:14

  ik doe mee voor kleindochter Evie

 • Reply Anton Hompe 14 november 2020 at 14:09

  leuek actie en mijn kleindochters uit Lelystad van 10 en 12 zullen dat zeker erg mooi vinden als opa dat voor hun wint.
  Veel plezier en Gefeliciteerd.
  En iedereen veel succes met deze actie

  Anton Hompe
  Almere

 • Reply Anneliese de Waal 14 november 2020 at 14:25

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam 😊😊, Groetjes Anneliese de Waal

 • Reply Anita te Gussinklo 14 november 2020 at 15:02

  Gefeliciteerd met Fleur.
  Dit is erg leuk voor mijn oppas meisje dus ik doe graag mee.
  IK volgde Vtech al op Facebook & Instagram, en jouw nu ook op Insta

 • Reply sunny 14 november 2020 at 15:12

  Mama van Dam doet graag mee ! Leuk voor de 3 zeer ondernemende en avontuurlijke kinderen, die altijd van alles en nog wat beleven. Dan kunnen ze dat zelf gaan vastleggen !!

 • Reply Imke 14 november 2020 at 15:13

  leuk voor een paar kleine mannetjes van 7 en 9

 • Reply Marian B 14 november 2020 at 15:34

  Gefeliciteerd met je dochter! ons dochtertje werd vorige week 4 jaar. Ik doe mee voor mijn oudste, die weet hier vast wel raad mee. Hij volgt veel vloggrs en oefent zelf ook al een beetje.

 • Reply Amanda van den Broek 14 november 2020 at 18:40

  Gefeliciteerd met je dochter! Ik heb zelf 2 meiden en 6 en 7 en zijn vaak met de tablet aan het bloggen. Maar ik denk dat ze beter dit kunnen gebruiken :).

 • Reply Bianca 14 november 2020 at 19:39

  Voor mijn zoontje die in januari 4 wordt. Hij zal dit echt heel leuk vinden

 • Reply Sibel 14 november 2020 at 19:46

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor mijn kleine vlogger in huis!

 • Reply Gea Jager 14 november 2020 at 21:46

  erg leuk voor een paar kinderen die dop zijn op leuke foto’s en filmpjes maken

 • Reply Roy 14 november 2020 at 21:54

  Gefeliciteerd. Ik doe graag mee voor ons dochtertje Eden, zij is net vier geworden

 • Reply Suus 15 november 2020 at 05:12

  Wat een gave winactie! Ik loot graag mee voor deze vloggercam. Ik volg jou en Vtech speelgoed via Instagram (Truusje26).

 • Reply Nina Mol 15 november 2020 at 05:50

  Wat een superprijs! Ik doe mee voor Jordan!!

 • Reply Kelly Aarts 15 november 2020 at 07:12

  Soms komen berichten pas wat later langs op mijn tijdlijn, maar gelukkig zag ik het bericht voorbij komen 😅
  Dit zouden mijn meiden van 6 en 9 echt geweldig vinden! Doe daarom heel graag mee 😁😁😁

 • Reply Willem de Wal 15 november 2020 at 12:45

  Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje die nu ook al graag acteren op de smarphone filmpjes van hun vader.

 • Reply Sonja Schaap 15 november 2020 at 13:09

  Hartelijk gefeliciteerd! Wij hebben 2 jongens, voor hen maken we dolgraag kans.

 • Reply Daan Moerland 15 november 2020 at 14:18

  Wat een mooie fotos 👌 en van harte gefeliciteerd nog met fleur 🥳 mn meisje word over drie weken alweer 7 het gaat veel te snel.. en de vlogcamera! Die wilt ze zo graag, zeker nu ze pas een broertje heeft wilt ze alles vastleggen en dat zou met deze gave camera zeker een stuk makkelijk gaan! Wat zou ze blij zijn

 • Reply mark 15 november 2020 at 14:52

  Hier zou ik mijn dochters ongelofelijk blij mee maken! (en mezelf dus ook 🙂 )

 • Reply CHP 15 november 2020 at 15:00

  Ja! Mijn dochter Elsie (8) zou hier heel blij mee zijn! Fingers crossed!

 • Reply sonneke 15 november 2020 at 15:43

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje

 • Reply Brenda 15 november 2020 at 17:12

  Wauw wat een super gave actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Senn! Die in dec grote broer gaat worden van een zusje.. Hij vind het super spannend en is dol op fotograferen. Hoe leuk zou het zijn als hij met de camera foto’s kan maken van zijn zusje en alles kan filmen en selfies kan maken.. ik gun het hem zo 🥰🥰

 • Reply Talia Komal 15 november 2020 at 18:39

  I am participating so I can gift this to my 10 year old host daughter. She loves making videos and this would be an incredible gift for her

 • Reply Annemiekbosdijk 15 november 2020 at 22:08

  Mijn zoontjes van 5 en 8 pikken regelmatig mijn telefoon in om foto’s en filmpjes te maken. Voordat ze iets willen posten ga ik het zeker even controleren

 • Reply anja 16 november 2020 at 10:31

  leuk voor een kleine meid om veel filmpjes en foto’s mee te maken

 • Reply melissa van stipdonk 16 november 2020 at 11:44

  zowel mijn zoontje als dochter maken graag filmpjes en fotos met hun tablet en kijken graag naar vloggers zoals de familie bellinga. deze vloggercam is er natuurlijk voor gemaakt dus hiermee gaat dat veel beter! ik maak graag kans en volg uiteraard via FB.

 • Reply Dineke Wiersema 16 november 2020 at 16:45

  Voor mijn dochter, dat ze maar mooie opnames mag maken….

 • Reply Frieda 16 november 2020 at 16:48

  Voor mijn dochters, hoeven ze mijn telefoon niet meer te lenen om filmpjes mee te maken.

 • Reply karin de graaf 16 november 2020 at 19:18

  hier wordt mijn jongste dochter helemaal blij van
  ze wil nu al haar eigen kanaal net als bibi en de belingas

 • Reply Tineke 16 november 2020 at 19:19

  Leuk! Ik doe graag mee voor onze dochter Noa 🌸

 • Reply Ilse 16 november 2020 at 20:10

  Wat leuk, ik doe graag mee voor de dochter van een vriendin!

 • Reply Heidie van der Steeg 16 november 2020 at 21:30

  Nog gefeliciteerd, mooie leeftijd, 4 jaar. Mijn dochter is al dubbel zo oud. En haar maak je superblij met die gave vloggerscam. Ze heeft die pas geleden bij een buurmeisje gezien die er buiten mee aan de slag was. Ze vond het superleuk en deze heeft dan ook een plek op haar verlanglijstje gekregen. Het zou super zijn als die op pakjesavond in de zak van Sint, blijkt dit zitten.
  Ik zal ook direct even via Instagram gaan volgen.

 • Reply Heidi Kroon 17 november 2020 at 07:33

  Wauw! Wat een super leuk cadeau! Wie jarig is trakteert? Gefeliciteerd Fleur!! Je bent vast heel erg verwend op je eigen verjaardag!

  Hier hebben we 4 stoere jongens in huis, dus mama heeft bijna geen telefoon meer in handen! Zelf de kleine van 8 maanden, begrijpt dat je er hele leuke dingen mee kan! Maar die mag met dit cadeau natuurlijk niet spelen! 🤭

  Liefs Heidi!

 • Reply S v Bregt 17 november 2020 at 08:58

  Gefeliciteerd met je dochter! Helemaal leuk en gezellig! Mijn oudste dochter is ook helemaal weg van vloggen zelfs zo erg dat deze camera op haar verlanglijstje staat. Dus als ik iemand hier blij mee kan maken dan weet ik het wel! Ik maak graag kans.

 • Reply Shanthi 17 november 2020 at 11:50

  Yes! Please! Heel leuk voor de draakjes of die van mijn vriendin! Feestje zeg.

 • Reply marij brand 17 november 2020 at 11:56

  super leuk voor mn dochter Lilly… ze is helemaal bezig met Vloggen (voor in de familie app hahah) en filmt zichzelf ook graag voor TikTok… wat zou dit een leuke verrassing zijn voor haar

 • Reply Lysbet 17 november 2020 at 12:41

  Ik doe heel erg graag mee met deze win actie voor onze dochter van 5 jaar. Super leuk cadeau natuurlijk!!

 • Reply Marianne 17 november 2020 at 13:22

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag van fleur 4 lijkt me toch wel een mijlpaal leeftijd lois hoopt volgend jaar 4 te worden maar moet er nog niet aan denken dat ze elke dag naar school gaat eerlijk gezegd. Ik doe graag mee met deze winactie want lois zou het te gek vinden een vlogcamera.

 • Reply Iris Bakker 17 november 2020 at 13:58

  Wauw, supergaaf! Dit zouden mijn kids te gek vinden!

 • Reply Eveline 18 november 2020 at 22:13

  Doe graag mee😊 onze zoon hoopt 20november 4 jaar te worden, zou super leuk kado zijn.

 • Reply Sjoerd hendrikse 19 november 2020 at 16:03

  Van harte gefeliciteerd nog! 🎉 en wat een leuke actie zeg!! Mijn dochter Faye beleeft de mooiste avonturen samen met haar hulphond Bob. Dit mogen vastleggen op leuke vlogs om zo iedereen mee te laten genieten van hun samen, zou ze echt geweldig vinden! 😃

 • Reply Maartje 19 november 2020 at 19:48

  Wauw wat een mijlpaal, nog gefeliciteerd! Onze dochter zal deze Vtech Camera fantastisch vinden! Om haar zangkunsten (vindt zij) op te nemen of lol te maken met haar beste vriendin. We duimen!

 • Reply Miranda wils 19 november 2020 at 21:28

  Nog van harte gefeliciteerd 😍😍🥳🥳 vier! Alweer een mijlpaal…
  Weet nog wel toen ons meisje 4 werd verschrikkelijk 😢🤣..
  en de vlogcam ❤️❤️❤️ die wilt mn meisje echt zooooooo graag❤️ haar avonturen met haar broertje vloggen, of haar zelfverzonnen dansjes.. het huis en al het speelgoed.. wat zou ze er zoet mee zijn😍 mn telefoon staat er vol mee! Een blijer meisje kunnen jullie niet maken ❤️

 • Reply Jolijn kools 19 november 2020 at 21:43

  Oh gefeliciteerd, mijn dochters zijn net een paar jaar ouder (8 en 6 jaar oud) maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Ze worden dan ineens zo groot als ze naar school toe gaan 😱 maar wat een gave actie zeg , deze vloggerscam staat hoog op het verlanglijstje dus hoe gaaf zou het zijn als ik Sinterklaas een handje kan helpen met zo een gaaf kado 🤪 s ik heb een reactie achter gelaten op Facebook en instagram en op beide kanalen deze gave actie gedeeld 💖

 • Reply Erika Bezemer 19 november 2020 at 22:58

  Nou dat zal toch eens een leul cadeautje zijn voor onze Seth. Dan kan hij de komende verbouwing en verhuizing vastleggen op zijn manier. Heerlijk lijkt me dat, door de ogen van een kind. En makkelijk voor moeders, hoef ik mijn telefoon niet meer te geven…

 • Reply José 19 november 2020 at 23:59

  Wat een toffe winactie!!! Dit te gekke speelgoed wil ik graag voor mijn dochter winnen.. fingers crossed!

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.