lifestylecenterbarneveld, lifestyle center barneveld, sportchallenge, weight loss challenge, mama van dijk
Smakelijk!

Smakelijk!

De opening van lifestylecenterbarneveld, een ondernemende mama, de uitnodiging voor een proeverij, een onthulling en een zalig recept. Je leest het vandaag allemaal in deze gloednieuwe rubriek met de leukste onderwerpen rondom gezonde voeding: “Smakelijk!”

Dromen verwezenlijken

Als ik mensen dromen zie verwezenlijken kan ik daar enorm van meegenieten. Herken je dat? Vandaag deel ik een artikel over ondernemende mama Rolinda de Kruif, naast haar jonge gezin, boerenbedrijf en een persoonlijke strijd die ze (soms nog steeds) voert na een niertransplantatie probeert zij het leven vooral positief te zien. Door heftige medicatie kwam zij kilo’s aan. Ze begon het afgelopen jaar met sporten, gezond eten en volgde meerdere malen een weight loss challange.  Door samen de strijd aan te gaan kunnen persoonlijke doelen worden behaald. Rolinda werd het bewijs zelf.

Een eigen bedrijf

Afgelopen jaar rende ik samen met haar onze eerste hardloopwedstrijd van 4 km. Enkele maanden daarna volgde ook de 7 km in Nijmegen tijdens de zevenheuvelenloop. Ik zie een sprankeling in haar ogen als zij vol trots de finish over rent, dichtbij het Radboud ziekenhuis waar het eens allemaal begon. Nu fitter dan ooit. Wat een prestatie.

Half december werd ik uitgenodigd voor de opening van haar bedrijf “LifestylecenterBarneveld“. Het bedrijf dat zich richt op gezond afvallen middels voedingslessen en persoonlijke begeleiding heeft als geheel vrijblijvende optie om de producten van herbalife te gebruiken. Na een gezellige intro en een informatief stukje gingen we dan ook over op een proeverij. Ik had vooral de chocoladerepen bij binnenkomst al eens grondig bestudeerd en kon inmiddels niet meer wachten..

De gezonde chocoladerepen, de aloë vera drank en de verschillende shakes werden gepresenteerd met enthousiasme. Alhoewel ik het niet zo heb op al die afvalproducten waren vooral de chocoladerepen er één uit de categorie “doe mij er nog maar eentje”. En zo geschiedde..

Het lifestylecenter in Barneveld biedt naast voedingslessen (de zogenoemde weight loss challenge van 12 weken) o.a. ook sportlessen met herhaaldelijke weegmomenten, persoonlijke begeleiding en leuke trainingen.

Weight Loss Challenge – WLC

Tijdens de WLC zul je worden voorzien van alle informatie rondom gezonde voeding. Wat heb je nodig voor een goede verbranding? Hoe maak je op een goede manier gebruik van eiwitten en vetten? (Etc.) Voor slechts 45 euro (voor het hele traject) krijg jij 12 weken lang begeleiding,advies, tips, tricks, af en toe een heerlijk recept, wekelijks metingen en je kun je nóg goedkoper gebruik maken van bijvoorbeeld de sportlessen.

Hier alvast een voorproefje van zo’n zalig recept om nog even in de feeststemming te blijven >> Recept Gezonde Pannekoeken! <<

Sportchallenge

Elke Maandag en Donderdagavond wordt er vanuit het Lifestylecenter de mogelijkheid geboden om met elkaar te sporten. Samen de buitenlucht in. Je hoeft geen fanatiek sporter te zijn om deel te nemen al ben je natuurlijk ook welkom als dat wel het geval is. De training is voor een ieder persoonlijk aan te passen op zijn of haar eigen niveau.

Twee trainers, één visie;  Samen fit!

Vorig jaar zijn Rolinda en ik samen om de tafel gaan zitten. Het idee om deze sportchallenge samen te gaan geven ontstond al snel. En dus aan mij de eer om vandaag die onthulling te doen, per Februari geef ik samen met Rolinda leiding aan een laagdrempelige maar fantastische sportchallenge in Barneveld. Heb jij zin om mee te doen? Wil je graag gezond bezig zijn, spieren kweken, afvallen, je hoofd leeg maken of gewoon de uitdaging aangaan? Meld je dan zeker aan!

Informatie over de weight loss challenge die start op dinsdag 9 januari? Of wil je graag informatie over de sportlessen? Stuur een berichtje naar lifestylecenterbarneveld@gmail.com of bezoek de Facebookpagina

sportchallenge - lifestylecenterbarneveld

Ben jij klaar voor de gezonde versie van jezelf?

Ps; Op de foto showen Rolinda en ik je een workout tijdens onze training afgelopen zomer. Durf jij het aan?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingrid 4 januari 2018 at 09:21

    Heel leuk en heel veel succes!!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.