Baby, verjaardag

De leukste uitnodigingen voor het allereerste verjaardagsfeestje of kinderfeestje.

Je bent één in wording, de wereld ligt aan je voeten en het besef dat je leeft is er nog maar net. En dan ben je jarig. Mama (en papa) treffen (vele) voorbereidingen. Het huis raakt gevuld, je krijgt cadeau’s waarvan vooral de strik en het gekleurde papier je enthousiast maken. De taart waar je zo nodig in schijnt te moeten meppen kijk je vol verbazing aan. Misschien niet gek, want zo vaak heb je nog niet zoiets zoets naar binnen mogen werken. De zingende mensen maken je wellicht een beetje overdonderd. De versiering eveneens. Vol verbazing kijk je..

Waarom? Daarom!

Waarom allemaal? Ja, heel even vroeg ik het mezelf ook af. En toch! Die glundering in de ogen van je jarige kindje is even groot zonder themafeest, zonder wensenlijstje en zonder mooie uitnodiging met cakesmash vooraf. De vraag waarom is misschien wel gewoon een simpele daarom. Omdat herinneringen samen worden gemaakt. En die herinnering naar de geboorte van je kindje voelt zo intens. De mijlpaal van de eerste verjaardag samen met geliefden vieren vind ik iets om zo dankbaar voor te zijn. En dus doken wij met de leukste foto’s het internet op. En struinden uiteindelijk wederom kaartje2go af naar het beste format. (niet gesponsord). Voor een prikkie  maak je daar de allerleukste uitnodigingen voor je kinderfeestje. En dat zorgt natuurlijk voor een heleboel voorpret.

Sneakpeak

Wij kozen dit bovenstaande kaartje als basis voor de kaart op Kaartje2go.  En alhoewel de foto’s van Fleur nog even een verassing zijn kan ik al wel aankondigen dat haar verjaardag op 14 November ook voor jou als lezer op Mama van Dijk uiterst feestelijk gaat worden. Hier alvast een hele kleine sneakpeak van een prachtige uitnodiging.

 

 

Vier jij de feestjes van je kinderen graag compact of uitbundig? Hoe je deze mijlpalen ook vieren zult, ik wens je sprankelende oogjes en een prachtige glimlach toe. En heus, daar is helemaal niet zoveel voor nodig..

-x- Mama van Dijk

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.