kleuter, cadeautips voor meisje, 4 jaar. kinderfeestje
verjaardag

Een verlanglijstje? Help! Cadeautips meisje 4 jaar!

Na vier jaar hebben ze inmiddels alles al zou je denken. Nou daar is dan ook niets aan gelogen kan ik je vertellen! Wat geef je nog in vredesnaam aan je kind voor zijn/haar verjaardag? Iets origineels? Wij gooien het vaak op de restyling van de meisjeskamer en ook dit jaar zorgde dat wederom voor leuke tips.

Je leest hier ook de cadeautips voor 1, 2 of 3 jarigen

Een bureau of speeltafel

Alhoewel ze hem dus al vóór haar verjaardag kreeg vind ik dit zo’n fantastisch idee! Wij kozen voor twee bureautjes naast elkaar van het merkje STUVA, een collectie van onze vrienden IKEA. Scroll eens door pinterest en bekijk de mogelijkheden. De kinderen spelen inmiddels graag boven! Je zult het begrijpen.

Een poppenhuis vol accessoires

Wij kozen ervoor om voor haar op zoek te gaan naar een mooi poppenhuis. De enige eis die ze zelf stelde was dat er een trap in moest zitten. Ze kwam al snel bij kidkraft maar sorry, ik wilde uiteindelijk toch liever geen huis van 1,5 meter hoog met teveel kitsch en dus zocht ik naar een ander model. Ik kwam terecht bij de huizen van Le toy van of Janod. Oef echt zo fantastisch. Tot.. Ja klopt. Ik kocht ze niet.

Op een heldere dinsdagmiddag pik ik de kindjes op bij mijn moeder waar er plots een stoffig,oud, poppenhuis van de schuurzolder komt gedragen, een herinnering aan vroeger waar ik op dat moment een waanzinnig project in zie. En dat heb ik geweten:). Avonden lang verf ik, plakte ik ministickertjes en dacht ik na over de styling. Op insta kreeg je al een leuke preview te zien! Van haar overgrootoma krijgt zij een heleboel accessoires die we via MP bestelde. Missie poppenhuis geslaagd, helemaal compleet, ik show hem je later!

Play-doh

Tot in haar dromen. De liefde voor play-doh is hier nogal intens kan ik je vertellen. Van Unboxing filmpjes van de meest bijzondere kleipakketten tot aan het spelen zelf. Ook op de peuterspeelzaal is dat wat ze het liefst wil doen. Kneden in een grote bal. Vormpjes drukken. Creaties ontwerpen! En zeg nu zelf? Dat is voor moeders toch ook zo’n heerlijk samenspel met je kind.

Poppenmoeder en knutselfeest

Ondanks het bijna-kleuter zijn,zijn spullen voor het poppenmoederschap natuurlijk altijd een succes, ook al begint die kast aardig uit te puilen. Van Vtech kreeg ze een bijzonder cadeau, dat zie je maandag aanstaande op Mamavandijk.nl. Yes, winactie on the way!

Regelmatig worden hier alle poppen aan tafel gezet om samen te knutselen.Dus leuke knutselsets. Dat is wel echt een meisjes ding is het niet? Lekker aan tafel kunnen zitten keutelen met blaadjes of lijm, kleurtjes of verf, prikpennen of stickers. Ja stickers, altijd feest!

Schoolspullen

Misschien is dat het handige van een vierde verjaardag. Dingen als schoolspulletjes kunnen natuurlijk prima gevraagd worden. Ze krijgt daarom een schooltas en een bijpassende gymtas van het merkje Zebra. Love it! En waarom zou je dingen als bekers, lunchbox of gymschoen niet ook vragen voor een verjaardag? Komen ze meteen vast in de stemming! Vergeet de name-tags niet. Ideaal voor tijdens de schooltijd.

Boekjes

Spelenderwijs leren. Dochterlief is gek op schermtijd en dus ruil ik de ipad de laatste tijd weer wat vaker in voor een leuk boek op samen te lezen. Als er iets een succes is is dat het wel! Samen op de bank of in de speelhoek, met plastic kopjes thee en houten tompouce. Feest!

Fietsjes staat hier voldoende, te veel, zat. Anders vind ik dat ook nog echt zo’n leuke tip! Door de hypermobiliteit van dochterlief vermoed ik niet dat we snel overgaan op fietsen zonder zijwielen maar dat komt vanzelf. Op dit moment is ze het meest fan van haar lief lifestyle loopfiets.

Wat is jouw cadeautip voor vierjarigen?

-x- Mama van Dijk

Dit artikel bevat linkjes naar producten in samenwerking met onze partner BOL.com.
Benieuwd hoe dat zit? Lees dan zeker dit artikel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.