baby een jaar, eerste verjaardag, verlanglijstje, little dutch, mamablog, mama van dijk
verjaardag

Het leukste verlanglijstje voor de eerste verjaardag. Cadeaustress?

Wat geef ik mijn dochter voor haar allereerste verjaardag? Het is een (luxe) vraag die we onszelf enthousiast stellen. Een luxe probleem is het vooral bij een tweede in het zelfde geslacht. Herken je dat? Dat je bij een tweede ineens drie keer nadenkt voor je de vraag beantwoord; “Wat wil ze hebben” of “Wat heeft hij/zij nog niet?”

Cadeaustress?

Vorige week las je over het feest dat hier binnenkort voor de deur staat. Ons kleine meisje alweer bijna 1 jaar. De komende weken kun je dan ook één keer per week een blogpost verwachten die in het teken staat van dit feestelijke vooruitzicht. Vandaag nemen we jullie mee in de cadeaustress. Want zeg nu zelf; “Wat geef je een tweede dan”?

Ook bij Naomi’s eerste verjaardag schreef ik erover op Mama van Dijk. Je kon lezen over een geweldig feestje, een waanzinnige taart, een lading cadeau’s. Maar die berg speelgoed heeft zijn levensduur nog niet overschreden. Sterker nog, is nu deels ook bij dochterlief no. 2 favoriet. Die oh- zo- geliefde loopwagens, de poppen, de uitgebreide little people collectie of de loopfietsen. Ze spelen er nu samen mee. En zeg nu zelf, ik hoef geen 6 loopkarretjes, 384 poppetjes van little people of 8 verschillende poppen. Niet in ons schattige huisje waar ik elke kast al een beetje extra aan moet duwen om hem dicht te kunnen doen.

Little Dutch houten trein, verjaardag eerste, feest, roze, mamablogger, mama van dijk

Little Dutch houten trein

Verlanglijstje

Wees gerust, toch kwamen we opnieuw met de leukste ideeën voor onze tweede kleine meid. Ook Fleur krijgt cadeau’s voor haar eerste verjaardag, cadeautjes mét een levensduur waarvan we later kunnen zeggen. Je kreeg ze lieverd, tijdens jouw allereerste(!) verjaardagsfeest.

Inmiddels zijn onze eigen cadeau’s voor Fleur al in huis. We scoorden de skippy koe en een houten driewieler voor haar, van oma hebben we inmiddels vernomen dat Fleur van hen een eigen pop krijgt, maar van hen kregen we net als bij Naomi eerder al een super mooi fietszitje dat mijn mamafiets compleet maakte. Ook mijn eigen oma liet mij vast op pad gaan voor een cadeau en van haar komt dan ook het grote gave krijtbord met bijpassend steigerhouten krukje.

Stapeltoren van Little Dutch

Wat staat er dan nog meer op die toch grote wensenlijst?

De collectie van Little Dutch valt hier onwijs in de smaak. Hout staat in mijn ogen voor gegarandeerd plezier. Little dutch heeft bijvoorbeeld een houten puzzel, een houten trein, vormenstoof, houten blokken, houten stapelblokken, het kan allemaal. Maar ook non-merk houten puzzels, blokjes om eindeloos mee de hoogte in te gaan of voor ander creatief doeleinde te gebruiken zijn toch te leuk!

roze treinbaan, meisje, verlanglijstje meisje 1 jaar

Bigjigs treinbaan

 

Bigjigs is een merk dat mij tot voor kort nog niets zei, in hun collectie zit een roze treinset met houten treinbaan. Hoe leuk is dat! Bij onder andere de intertoys zag ik online een waanzinnige speelmat voor meisjes die ik bij een vriendinnetje al eens op een verlanglijstje zag staan. Maar ook first builders blokken of de dieren abrick blokken die je kunt kopen in een handig plastic bak vind je op haar wensenlijst. Last but not least is natuurlijk het speelgoed van bijvoorbeeld Vtech. En dan vallen natuurlijk de ultra gekleurde boekjes en alles met de meeste geluiden, knopjes en tierlantijntjes het meest in de smaak. Vergeet haar eigen smartphone niet, hij staat genoteerd, ze is immers alweer bijna 1 jaar.

abrick dieren blokken roze

Abrick blokken roze

Wat gaf of vroeg jij voor de eerste verjaardag van je kindje?

-x- Mama van Dijk

Deze week loopt er op Facebook een winactie i.s.m. Vier Mee. Verras jezelf of je kind(eren) met deze feestelijke slinger, geheel op maat. Doe jij al mee?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.