mama van dijk, munchkin, review, kleurijk, veiligheid, lepels, schaaltjes, kinderservies, rietjesbeker, antilekbeker
Review

Aan tafel(!) met de vrolijke collectie van Munchkin

“Mama, wat is dat” klinkt er door mijn enthousiaste peuter.  Afgelopen maand zit er een wel heel vrolijk pakketje bij de post. Vandaag een review over deze vrolijke collectie met verfijnde snufjes op Mama van Dijk, Lees je mee?

Munchkin

Eerder al schreef ik een eerlijke en enthousiaste post over de beker voor moeders die niet houden van de eindeloze dweilsessies. Een antilekbeker die we elke dag met heel veel plezier gebruiken. Misschien ligt het aan het lompe peutergedrag maar die van ons kan nog altijd niet goed drinken uit een beker zonder dat de helft in haar schoot beland, op de grond of op haar shirt. Munchkin stuurde ons voor Fleur dezelfde beker in het groen, de uitvoering met handgreepjes. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Dochterlief drinkt er vanaf tien maanden goed uit, daarvoor vond ze het vooral erg vreemd dat je aan het randje moet zuigen en er op zijn kop niets uit komt.

In het vrolijke pakketje zat ook een rietjesbeker die ,net als de andere bekendere bekers van Munchkin, niet lekt. Zelf vond ik dat je erg hard je best moet doen om er wat uit te krijgen maar Naomi heeft daar zichtbaar geen last van en drinkt met gemak haar beker leeg. Handig en kleurrijk!

Warmtesignaal

Naast drinkartikelen zijn er onder andere ook schaaltjes en lepeltjes te verkrijgen. Deze zijn voorzien van een warmtesignaal waarbij de materialen wit verkleuren bij hitte en dat is natuurlijk anno 2017 wel een stoer snufje.

“Mama kijk, hij word wit, nu moet ik goed blazen hé?!”

Misschien deed de merknaam jou eerder denken aan een beroemd schilderij, de kleuren beamen die gedachte eveneens. Munchkin, een collectie producten, van traphekje tot servies. Alles om het ouderschap een stukje leuker te maken. En kleurrijk bovendien.

Bedankt Munchkin, voor deze vrolijke collectie! Een dikke duim omhoog van onze meisjes.

-x- Mama van Dijk

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.