munchkin, drinkbeker, knoeien, 360, antilek, antilekbeker, beker,
Review

De musthave voor knoeiende kinderen en fulltime dweilende moeders

Als moeder breng je veel tijd door op de grond, om te spelen met je liefdevolle kroost. Om te knuffelen met je (b)engeltje(s) en samen de wereld te ontdekken. Het moederschap betekent (zonder hond) ook veel op de knieen, onder de tafel, tussen de stoelpoten door, kruimels rapen, plassen ranja wegdweilen, afgekloven stukken komkommer, wortel of paprika verzamelen (lang leve de rapley methode). Je begrijpt, emmers sop zouden dagelijks de revue kunnen passeren, in Huize van Dijk. Wellicht hebben wij gewoon een heerlijke smeerkees of de juiste tools rondom het tafelritueel nog niet gevonden?

Vandaag een topper. De musthave voor knoeiende kinderen en fulltime dweilende moeders. -Oke, bij wijze van spreke dan-. Dochterlief drinkt momenteel graag uit haar beker met ingebouwd rietje en oefent in bad nu en dan (veilig) met het drinken uit een bekertje. Aangezien ik mijn laminaat niet graag kromgetrokken wil hebben staan zocht ik dus naar een handige gadget. Een oefenbeker . Online vond ik in de zoektocht naar een passende beker om te oefenen ” de Munchkin 360 sippy cup”. En Guess what? We mochten hem testen! Tof!

Aan het einde van de week lag het pakketje op de mat van Mamaloes Babysjop. Natuurlijk moest ik dat zelf eerst maar even proberen aangezien dochterlief nog heerlijk lag te slapen. Ik vulde hem met water en zette hem aan mijn mond. Uhh, hoe werkt dat eigenlijk? Terwijl ik toch even naar het plaatje kijk ,waar nota bene op staat 12+mnd,  begrijp ik al snel dat je heel iets aan het randje moet zuigen waarna het siliconen matje dat bovenop ligt (dat ervoor zorgt 100% waterdicht te zijn) iets word opgetrokken waarna de inhoud erlangs kan. Ergens kan ik niet geloven dat hij daadwerkelijk 100% waterdicht is. Ik neem de proef op de som. Schud een beetje, en nog een beetje harder, leg hem een poosje op zijn kop, gooi hem eens van tafel af en jawel, ik kan niet anders zeggen ik ben laaiend enthousiast. Want geen van mijn andere bekers waren zó lekvrij. Maar als ik dus al even moest bedenken hoe zo’n beker daadwerkelijk te gebruiken was.. zou dochterlief het snappen?

Die middag proberen we het uit. “Kijk eens lekker drinken in je beker” hoor je me nog zeggen. Enthousiast pakt ze haar nieuwe felroze beker op en zet hem aan haar mond, verdrietig kijkt ze me aan en wijst ze naar de deksel, “die”! Nee, lieverd je moet een beetje zuigen bij de rand. Ze kijkt me aan alsof ik chinees praat en vrolijk wijst ze haar vingertje naar het aanrecht waar haar andere beker staat. “Die” vervolgd ze. Oke, Lekvrij, check. Mooi design, check. Doet me ook erg denken aan mijn eigen dopper waterfles. Conclusie; We geven het even de tijd om deze nieuwe beker te introduceren. Als ze hem eenmaal door heeft ben ik zeker fan.

Dezelfde avond terwijl manlief en ik onze verjaardagen (vast) vieren laat ik de aanwezige mama’s een kijkje nemen naar de Munchkin sippy cup. De meningen zijn gelijk. Zeer handig voor in de auto, op stap of gewoon aan tafel, het doet wat het beloofd en ziet er ook nog eens leuk uit! En nu nog uit kunnen drinken!

Kende jij de serie al van Munchkin?

-x- Mama van Dijk

Deze blogpost is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.