Geboorte, neefje, jeruzalem baby, mama van dijk, mamablog
Baby, Familie, geboorte

Daar is hij dan! De geboorte van Boaz Joshua – Jeruzalem Baby

Daar is hij dan, na ruim 40 weken uitzien was daar op 25 oktober de geboorte van een prachtige zoon. Een bijzonder mooie baby met de naam Boaz Joshua. Mijn tweelingzus zien veranderen in een mama is onbeschrijfelijk. Terwijl de due date naderde werd haar intens verlangen naar hem voelbaar, zelfs hier, mijlenver bij hen vandaan.

Morgen stap ik in het vliegtuig. Neem ik voor een weekje afscheid van het thuisfront en strijk ik neer op Jeruzalemse bodem voor de ontmoeting van mijn lieve zus en brandnew neefje Boaz.

Valentijnsdag

Het is de flits naar het moment dat je naast me op de bank ploft. Die bewuste valentijnsdag haalde je met trillende handen en een blik in je ogen die ik nooit meer zal vergeten de positieve test uit je tas met de woorden: “Wil, Ik heb nog wat voor je, een cadeautje”. Dat bijzondere cadeau, was groter dan je ooit zou kunnen denken. Zou meer impact hebben dan je ooit zou kunnen dromen.

Dan blijft het stil..

Het is dinsdagavond laat of eigenlijk al middernacht als ik je bericht hoe of het gaat, zoals ik dat al vaker deed. Dit keer ben je snel online. De eerste wee puf je zojuist weg. Er schiet een adrenaline kick door mijn lijf die ervoor zorgt dat ik geen oog meer dicht kan doen. Niet wil doen. Ik sta je bij in de uren die volgen. Zet af en toe een wekkertje maar word natuurlijk steeds al wakker voor hij gaat. Houd vol. Je kan het kanjer, nu nog even, ik sta biddend dichtbij, bericht ik je die nacht hoopvol. Steeds meer ziet die bewuste nacht erna uit dat jij op exact dezelfde wijze bevalt als ik. Met dezelfde aanloop, dezelfde uren, dezelfde vordering.. hetzelfde einde? Ik stuur je berichtjes dat als wij echt zo identiek bevallen het nu nog maar heel even duren zal. Dan blijft het stil. Om kwart voor 9 (jouw tijd) laat ik je mannetje nog weten, ik voel het komt eraan. ” I pray, pray and pray, for a good last part ” Op datzelfde moment word jullie waanzinnig mooie mannetje geboren – Boaz Joshua. (Betekenis; In hem is kracht, God is mijn redder)

Even dichtbij

En daar zit je dan. Terwijl we videobellen lijk je heel even zo dichtbij. De tranen vullen je ogen, als je praat over je prachtig kleine mannetje, die je met liefde vasthoud. Ik zie de struggles, de onzekerheid, maar bovenalles voel ik je trots, je onuitputtelijke liefde vanuit een krachtig moederhart. Lieve zus, ik ben er bijna. Voor een intense knuffel en een hartverwarmende ontmoeting.

Welkom lief kleintje, welkom!

-x- Mama van Dijk

Ps; We gaan wat leuks doen tijdens onze trip. Komende week hoop ik namelijk een stukje te kunnen vloggen en als dát lukt krijg jij binnenkort natuurlijk een kijkje van deze bijzondere trip in Jeruzalem ,bij zuslief Laura Siegal van Jeruzalem Baby.

Ps2: Vergeet de winactie niet die zaterdag afloopt! Op onze FB-pagina lees je er meer over. Je maakt kans op een bijzonder gaaf cadeau voor jezelf en/of je kind(eren)! Vergeet de FB – pagina van Vier Mee niet te liken om kans te maken! Doe jij al mee?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.