taalontwikkeling, peuter, peuterspeelzaal, mamablogger, blogger, mama van dijk
MAMA.lijnt

MAMA.lijnt zeven maanden verder

In de vorige post van deze maandelijkse rubriek MAMA.lijnt kon je lezen over de afvalrace die stil had gestaan, evenals de nieuwe persoonlijke doelen die werden gesteld. Ik moest weer knallen en niet alleen omdat ik me heb ingeschreven voor de zevenheuvelennacht (7km) van volgende maand. Er waren op dat moment van schrijven nog 6 pakken suiker die teveel aan mijn heupen gekleefd zaten, maar of dat er minder zijn geworden? Je leest het vandaag.

Hardlopen

Met het ene vervelende nieuwsbericht naar het andere, in combinatie met de donkere nacht die al zo vroeg valt in deze tijd van het jaar, kwam er van hardlopen niets meer terecht. Noem het angst, prima. Maar ik durfde niet meer alleen. Ik bezoek 2 keer per week trouw de fitclub waar ik mezelf een uurtje laat afpeigeren maar daar hield het dan ook op. Ik moest en zou een manier vinden om het hardlopen te kunnen oppakken. Om zo een de langere afstand te kunnen trainen.

Personal bodyguard

Afgelopen week begon ik die intensievere training weer opnieuw, rende ik bewapend met een personal fietsende bodyguard (bedankt, pap) weer een aantal stevige kilometers en dat viel niets tegen! Vol goede moed knallen we naar de eindstreep. De eindstreep van de finish op 18 November tijdens de Zevenheuvelennacht bij Nijmegen waar ik volgende maand verslag van zal doen. Maar ook de eindstreep van dit jaar waar het streven ligt om mijn doel te bereiken. Een doel die werd gesteld op het moment dat mijn lijf een diep dal van emoties had bereikt. De zeven heuvelen loop die (zoals de naam al zegt) word gekenmerkt door de heuvels staan misschien wel een beetje symbolisch voor de pieken en de dalen die het afgelopen jaar hebben gebracht. Strijdbaar, vol goede moed, die kant op.

Benieuwd naar de resultaten tot nu toe? In de afgelopen zeven maanden verloor ik -12,5 kg. Nog twee maanden te gaan. Nog een kleine vier kilo to go. Let’s do this!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.