MAMA.lijnt

MAMA.lijnt – 22 dagen op weg

Het is avond. Al veel te laat en ik heb trek. Niet een beetje ook. Manlief die zich al de hele avond bourgondisch zit uit te leven kan ik niet meer aan. Ik vertrek naar boven. En toch kom ik terug. Gits een zak chips uit de trapkast en vul een schaaltje. Lekker vol wel. In bed snack ik alles op en val in slaap. Laten we wel eerlijk wezen, het gaat niet allemaal over rozen. Afijn..

Ik werd wakker met een ellendig gevoel. Maar herpakte mezelf zonder teveel moeite en beloofde mezelf plechtig voortaan te snaaien wanneer ik daar bewust de keuze voor maak. De dagen gaan snel. Ik houd mezelf aan het fitplan en geniet! Ik voel me fit!

En dan is daar die avond. Mijn eerste meting sinds de start 22 dagen geleden. Al de hele dag loop ik met een gezonde portie spanning én mijn weegkleding rond. Haha, grappig wel. Ik droeg tijdens de eerste meting een topje en een sportbroek. Om de meting eerlijk te houden (stel je voor dat de spijkerbroek meer woog) kies ik elke meting voor die outfit, je begrijpt me!

Eerste weging na de start

Rond de klok van 20.00 uur sta ik erop. Ietwat zenuwachtig na mijn vorige meting. Hier las je erover. Zou er wat in gang gezet zijn? Zouden deze drie weken volgas knallen iets hebben gedaan? Ik zag mijn lijf veranderen. Of beeldde ik mezelf dat vooral in? Mijn sportbroek besloot ik in de ochtend vast uit de kast aan te trekken. Wat kan mij het ook schelen moet ik hebben gedacht.

Aangezien mijn halve kledingkast in een klein handbagagekoffertje is gerold had ik overigens niet heel veel keus. Mijn gehele kledingverzameling zou namelijk prima passen in een paar kleine koffertjes. Gaat straks wel een keer wat aan gebeuren heb ik mezelf wijs gemaakt.

Afijn daar stond ik dus. Mijn hart een tandje sneller. Mijn handen klam, recht vooruit. De eerste mompelingen van businesspartner Rolinda stemmen goed. Zou he echt?

Resultaten

In de afgelopen 3 weken verloor ik 2,6 kilo, 3 procent vet, steeg mijn vochtbalans en steeg ook mijn spiermassa met een kilo(!), werd ik een jaar jonger en verdween het visceraal vet (rondom organen) met een punt. Wauw!

Ik legde de foto’s van deze weging en het startmoment naast elkaar en het resultaat vind ik nu al verbluffend. Wauw! En dat met nog 68 dagen te gaan in de 90 daagse die ik volg en begeleid. Inmiddels doen er al meer dan 40 mensen mee! Bijzonder, wauw!

Ook deelnemen? Aanmelden voor de 90 daagse kan alleen deze week nog. Je hebt dus nog twee dagen. Meer info? Stuur gerust een pb’tje!

Tot volgende week!

De laatste spullen ben ik inmiddels aan het pakken. Het is de hoogste tijd. Tijd om het hier en nu even los te laten. Vannacht vlieg ik naar Israël om mijn neefje(s), zus en zwager in de armen te kunnen sluiten!

En wie weet verliezen we wandelend door de mooiste stad nog een paar onsjes..

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.