mama van dijk, mamablog, aankondiging, christelijke moeder, opvoeding, bruiloft, vintage, bloemen, wedding
Baby, Familie

Due Date Jeruzalem Baby in zicht

In een eerste post (je leest hem hier) kon je lezen over de ‘geboorte van Jeruzalem baby’. Nee dat was geen echte babyaankondiging maar wél de lancering van dit gloednieuwe blog. Een blog van Laura Siegal, mijn tweelingzusje. Op het moment van schrijven staan we bijna aan de start van die wel heel bijzondere gebeurtenis. En stiekem worden we al een beetje ongeduldig, maar dat zeggen we maar niet hardop..

Jeruzalem

Mijn tweelingzus, Laura, liet haar vertrouwde leven met vrienden en familie achter voor de liefde en het plan dat God met haar leven had. Zo belandde ze bij haar Israelische droomprins in Jeruzalem. De cultuurshock is soms heftig, de heuvels in Jeruzalem soms steil. En de dalen van gemis soms afzien. Toch zou ze niet anders meer willen, haar thuis ligt in Israel. De plek waar ze voor de allereerste keer, zonder bijzijn van haar eigen familie, mama zal worden.

*wuift traan weg*

In de vlogs en blogs die ze deelt zie je exact hoe ze is, heerlijk zichzelf, soms een tikje chaotisch, maar bovenal een bijzonder leuk mens met humor. Een mama to be, vol verlangen naar het moment van ontmoeting met ondertussen een reusachtige buik waar je gerust drie kinderen had kunnen verstoppen – Just kidding.

Uitgerekende datum in zicht

Natuurlijk vliegen geliefden binnenkort haar kant op. Zitten opa en oma al op het puntje van de stoel om te mogen vertrekken en boekte ook ik een vlucht en verblijf voor mijn bezoek aan Jeruzalem. Ik koos ervoor op safe te spelen. En dus een kleine twee weken na de uitgerekende datum haar kant op te gaan. Ondertussen komen al mijn verwachtingsvolle vragen en berichten binnen in haar spambox, vrees ik. Op een afstand mogen meegenieten van het moois dat staat te gebeuren is niet alleen bijzonder maar doet ook een beetje zeer.

“Wat moet ik echt niet vergeten in mijn vluchttas?”

Ik beantwoord haar volledig, groots en uitgebreid maar denk ondertussen stiekem..

Lief neefje, wacht op mij!

-x- Mama van Dijk

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.