mamablog mama van dijk, toffe lunchbox, hippe schooltassen,
Peuter, School, shoplog

Waanzinnige lunchtrommels en hippe schooltassen

Het is echt waar! We hebben massaal verlangd naar de vakantieweken en met twee keer knipperen zijn de weken ook zo ineens weer voorbij gevlogen. Vind je niet? Tijd om de spullen voor het nieuwe seizoen weer even aan te vullen.

Lunchtrommel en schooltas

Met enkel een dreumes en peuter in huis heb ik alleen te maken met de peuterspeelzaal (al noemt dochterlief het steevast school). En dus checkte ik de afgelopen weken weer eens of er wat nieuws nodig was. Zo bleek de lunch/fruit trommel van dochterlief ineens spoorloos verdwenen en haar beker niet meer compleet. Wordt het toch eens tijd om de kids uit die aanrechtkast te verbannen.

Ik deed een rondje bol.com op zoek naar nieuwe schoolspulletjes en raakte al snel off topic (immers op zoek naar lunchbox) verzeild te midden van de hippe nieuwe schooltassen. Helemaal niet nodig nog. Of trouwens, Fleur kon er binnenkort ook wel één gebruiken? En dus struin ik tussen de eenhoorns, roze maar ook de zwart witte varianten. Ook voor de jongens zie ik zoveel leuks! De stoere donkere kleuren wisselen zich af met de felgekleurde dierenprinten. Ik deel je mijn persoonlijke top 3 en zal de jongensmama’s dit keer niet overslaan.

Hippe schooltassen voor meisjes

Na 120 pagina’s vol rugzakken te hebben doorgespit besluit ik mijn top 3 iets uit te breiden. Ze zijn allemaal nogal schattig en een top 8 is wat mij betreft dan ook uitmuntend. Welke vind jij het leukst?

Hippe tassen voor jongens

Ik wilde de mogelijkheden voor de jongensmama’s ook eens onder de loep nemen. Vrees niet, er zijn genoeg dieren en disney’ rugzakken maar deze 8 stoere (rustigere) varianten voor kleine en grotere boys vind ik toch wel het allerleukst.

Lunchtrommel

En als je dan eenmaal de schooltas in handen hebt hoef je hem straks alleen nog maar te vullen met een leuke lunchtrommel of lunchbox. Tegenwoordig is het bentobox systeem helemaal in. Moeders die los gaan met een gevulde lunchtrommel met kaartjes, sierlijk gesneden fruit, prikkertjes erin, uitgesneden brood en een omgevormde komkommer tot krokodil. Serieus ik vind het te leuk! Maar wat een hoop werk voor schoolgaande kids elke dag! Ik maakte ook hier in deze zoektocht naar heerlijke lunchboxen een persoonlijke top 3 voor de meisjesmoeders en jongensmama’s. En ja, ook deze werd een uiteindelijke top 8.

Hippe lunchboxen voor meisjes

Hippe lunchboxen voor jongens

Ready?

Ben jij alweer klaar voor het schoolplein, de schoolbel en de dagelijks wekkersessies? Zijn jullie weer klaar voor het echte leven?

PS: Heb jij de ultieme tip voor de moeder met schoolgaand kind in de startblokken? Deel je tips of stel me gerust. 

#emomom #kannietgelovendatmijnkleinemeisje

#bijnanaarschoolgaat

-x- Mama van Dijk

Mama van Dijk is samenwerkende partner van Bol.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.