shoplog

Outfit of the day – nieuw ontworpen jurkjes

Van een nachtelijke shoppoging tot het ontwerpen van eigen jurkjes voor mijn meisjes. De afgelopen week is er echt één voor in de rubriek “Outfit of the day!” Vandaag meer over de nieuw ontworpen items in samenwerking met Jeejees(!) en allereerst lees je hoe ik dit jaar een keer niet failliet ging aan de z8 uitverkoop..

 

Afgelopen maandag was het zover, als z8 liefhebber houd ik midden in de nacht tijdens een flesvoeding van dochterlief de z8’site al nauwlettend in de gaten. Jammer bedenk ik, nog geen start van de flinke uitverkoop online. Geloof het of niet, er hebben vast honderden mama’s gewaakt die nacht voor de jaarlijkse spontane start van de beruchte Z8 sale die was aangekondigd -ik schreef er vorige jaar al over-. Toen dochterlief na een pittig slapeloos nachtje uiteindelijk in slaap viel, viel mama dat ook. Fijn, jazeker. Maar daardoor liep ik wel de uitverkoop drastisch mis want toen ik iets voor 08.00 het internet op struinde voor een shoppend begin van de morgen was daadwerkelijk alles in de peutermaat al uitverkocht.  –Shithappens

Vooruit, zo erg is het niet, want eerder al bracht ik Jenny van Jeejees op de hoogte met de wensen en ideeën voor het ontwerp van twee verschillende modellen jurkjes die ik enorm graag voor mijn meisjes wilde hebben. Enthousiast ontving ze mijn ideeën, er werden stofjes gekozen, proefjes opgestuurd. Heel iets unieks en daarbij dus ook nog eens met liefde (hand)gemaakt. We ontvingen al snel een proefmodel en niet veel later volgde het eindproduct, twee fantastisch leuke jurkjes voor mijn meisje(s). En guess what? Ze worden opgenomen in haar webshop! Vandaag tonen we de nieuwe items dan ook -een beetje samen- met trots! Per 1 Februari kan dus ook jij ze daar bestellen!

Kijk je mee naar de nieuwe outfit’s van mijn peuter (met speen)?

#Ietsmetnietfitzijn #pedagogischvastnietverantwoord #jammerdan

Een hip oversized jurkje, monochroom stofje, bijpassend colsjaaltje, 
een grijze kabel maillot en zwarte lakschoentjes. 
Een wit strikknipje maakt de outfit compleet.

Het camouflage jurkje is een aansluitend model jurkje dat voorzien is van een iets 
langere achterzijde. De stoere stof staat haar uitstekend. 
Ook voor onze jongste dochter liet ik dit camouflage jurkje in mini uitvoering maken.
Gewaagd voor twee schattige -maar tevens stoere- meisjes zou je denken. 
Het resultaat is echter schitterend. Een stoere look die voor 
perfectie word afgemaakt met schattige accessoires.

Een voordeel van twee meiden. Shoppen – en nog meer shoppen -!

Wat kocht jij recent voor je kind(eren)? En wat vind jij van de twee verschillende modellen jurkjes die zijn gemaakt?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.