thuisonderwijs? Hoe dan? Ik maakte een dagschema voor kleuter en peuter.
Winactie

WINACTIE – Deze 10 gezinnen mogen we uitnodigen op de shootdag!

Wauw. Het zit erop. Na een mooie week sluiten we de winactie in samenwerking met Lonieke Waayenberg fotografie af. Eentje die weer een groot succes bleek. Jullie hebben deze week weer met veel enthousiasme meegedaan en vandaag maken we de winnaars bekend.

Het originele bericht:“De WINACTIE, een geweldige gezin shoot op locatie!”

Laat me raden je hebt allereerst naar beneden zitten scrollen om te kijken of jouw gezinnetje ertussen zit! Haha, fantastisch! Als je hebt gewonnen is het goed deze blog even door te lezen om de shootdag tot een succes te maken. Zit je er niet tussen? Jammer maar niet getreurd. Ik vermoed dat deze fantastische actie op een later moment nog eens een staartje krijgt. Keep in touch!

10 gezinnen, 10 winnaars.

We konden voor deze dag ‘maar’ tien gezinnen uitnodigen. De winnaar van de gratis shoot is geworden:

Elisabeth van der Welle

Van harte gefeliciteerd! En je bent niet de enige want zoals beloofd zijn er nog 9 andere winnaars!

  • Luzet Verbeek
  • Rianke Jansie – van Dijk
  • Marieke van Beek
  • Rebecca Borgers – de Ronde
  • Elvera van Meerveld
  • Gerlinde Den Besten
  • Marina Klein
  • Corrinne Bax
  • Marleen van Eck – van der Mel
Gewonnen!

Deze bovenstaande 9 gezinnen vallen ook in de prijzen en mogen tijdens de shootdag op dinsdag 23 oktober (herfstvakantie) geweldige foto’s komen maken op locatie in Barneveld tegen een bizar lage actieprijs van 39,-! Wauw!

Om het geheel op een goede manier te laten verlopen willen we de winnaars vragen contact op te nemen met Mama van Dijk. Dit kan via mail of persoonlijke bericht op de Facebookpagina. Daar ontvang je komende weken nader bericht rondom de actie, de tijd die je ingedeeld staat, de locatie van de shoot en eventuele veranderingen in tijd of plaats rondom weersvoorspellingen.

Ik regel de taart, jij een stralende glimlach?

Tot dan!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.