candy table, taarten tafel, kinderfeestje, inspiratie
Review

Een kinderfeestje organiseren, zo doe je dat!

Eind van de zomer kwam ik weer in contact met smartphoto, samen met hen werkte ik achter de schermen alvast even aan de voorbereiding voor de verjaardag van Fleur. Vandaag show ik het eindresultaat. Het organiseren van een kinderfeestje, een feestje op zich..

uitnodiging kinderverjaardag, inspiratie kinderfeest, christelijk mamablog mama van dijk

Uitnodiging kinderfeestje

Kinderfeestje

Aan mij, Mama van dijk, de eer om de feestartikelen uit te zoeken. En oh, wat is dat leuk om te doen! Ik stelde een leuke kaart samen en koos daar in dezelfde styling een bedankje voor de kinderen bij uit. Voor de uitnodigingen ging ik voor het flamingo thema en ook de gepersonaliseerde snoepwikkels kregen datzelfde thema. Ik vulde ze trouwens met tumtum, banaantjes en ander snoepgoed. Het blijft een kinderfeest. Daarnaast koos ik voor kraft kleurige enveloppen en maakte ik online te leuke stickers om de enveloppen mee te sluiten. Uiteindelijk versierde ik ook de simpele witte bekers en schaaltjes met deze stickers waarop stond; “Fleur viert een feestje”.

sluitsticker op uitnodiging, mamablog mama van dijk

Sluitstickers voor op de envelop

uitdeelzakjes kinderfeestje, smartphoto

Gepersonaliseerde snoepzakjes 

Versiering

Bij de Hema scoorde ik het witte tafelkleed met gouden stippen en de roze “It’s your day” bekertjes. Verder kocht ik een grote cijferballon bij de feestwinkel en een paar pakjes ballonnen. Dit jaar geen sierlijke nette ballonnen setjes maar een heuse ballonnen zee over de vloer. Overal lagen er ballonnen en wat een plezier gaf dat! De rest van de versiering komt trouwens uit onze verhuisdoos vol verjaardagsversiering. Te leuk om elke keer weer even los te gaan.

Candy table en gezellige chaos

Wij kozen trouwens al voor we kinderen hadden voor het concept candy table! Met grote-mensen-verjaardagen hier dus idem dito. Daarop staan de taarten, sapkannen, chips en al het overige lekkers. Koffie en hete thee staan op het aanrecht. Om ons heen volgde men al snel met hetzelfde concept tijdens verjaardagen. Waarom een tafel waar alles op staat? Omdat dit voorkomt dat je als jarige niemand spreekt en zelf niet eens even kunt zitten op je eigen verjaardag of dat van je kind. Inmiddels weet iedereen dat het zelfbediening is in Huize van Dijk. Al loop ik als gastvrouw heus ook nog wel eens rond met koffiebekertjes;). Over het algemeen loopt iedereen dus lekker rond en ploft ergens neer of gaat staan aan een statafel. We hebben een kleine kamer en dus leen ik een statafel vaak even van een vriendinnetje of lieve buur (soms ook een paar onder de veranda bij mooi weer). Een zoete gezellige inval dus.

versiering kinderfeestje, tweede verjaardag, mamablog mama van dijk

Hoe vier jij verjaardagen?
Onder de foto’s vind je de (roze) linkjes naar de producten! 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.