ziengs schoenen, meiden schoenen, samenwerken mamablog
Advertorial

De allerleukste Hippe meiden schoenen

Wat zijn de schoenentrends voor jonge meiden?

Na een zomer met schoenen in de meest hippe kleuren, is het de beurt aan een nieuw paar hippe meiden schoenen voor het najaar.

Kon jij ook niet wachten om de korte rokjes en jurkjes van jouw dochter te verruilen voor een dikke trui, jeans en stoere winterschoenen? In dit artikel worden de laatste kinderschoenentrends voor de herfst en winter besproken, zodat jouw kleine meid on trend kan buitenspelen. Benieuwd welke trends je kunt verwachten? Lees dan verder!


Waar moet je op letten bij het kopen van kinderschoenen?


Kindervoeten ontwikkelen zich tot ongeveer 15 jaar en daarom is het dragen van passende schoenen ontzettend belangrijk. Bij kinderschoenen moet je op heel veel verschillende factoren letten, zoals de juiste pasvorm, de juiste zolen, het juiste materiaal, voldoende groeiruimte en tot slot moet je natuurlijk de eigen stijl van je kind niet uit het oog verliezen. Als jouw kind een heel smal voetje heeft, dan moet je eerder kijken naar een model met veters of klittenband. Het kan soms lastig zijn om online de juiste kinderschoenen uit te kiezen. Ga daarom bij twijfel naar een kinderschoenenwinkel, zodat ze de juiste schoen kunnen aanmeten.

De laatste trends in vogelvlucht

Zoals hierboven vermeld, is het ook van belang dat je kind op passende schoenen loopt waar zij zich prettig bij voelt. Het uiterlijk van een schoen speelt daarin een belangrijke rol.

Dierenprints


Kinderschoenen mogen nog steeds uitbundig zijn. Zo maakt jouw kleine meid nog steeds de blits met een mooi paar schoenen met beestachtige prints, zoals tijgerprints, zebraprints en schoenen met luipaardprint. Je vindt ze in verschillende uitvoeringen, van sneakers tot laarzen.

Sneakers

Ook dit najaar staan schoenenwinkels weer vol met stoere en tijdloze sneakers. In de mode zijn sneakers van bekende merken nog steeds hartstikke hip. Wat te denken van een paar Converse sneakers of sneakers van het merk Vans, Puma of Nike? Zo kan de outfit van mama op de outfit van dochter afgestemd worden, ook wel de mini-me trend genoemd. Hoe leuk is dat!

Stoere booties

Wil je dat jouw kleine meid er dit najaar comfortabel, maar wel modieus bijloopt? Kies dan voor een paar stoere, ruige veterboots. Het zijn de stoere boots die tegen een stootje kunnen en ook nog modieus uitzien, zoals de biker boots of laarzen met chunky zool. En het fijne is, ze combineren heel goed met rokjes, jurken, maar ook onder een stoere spijkerbroek. 

Liefs Mama van Dijk & Partners
Bron uitgelichte foto: Ziengs.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.