mama van dijk, trendy kinderkleding
Advertorial

Kinderkleding waar jij én je kleintje vrolijk van worden

De decembermaand is voorbij gevlogen. Ofschoon deze feestelijke maand een stuk minder gevierd kon worden met veel gezelschap als voorgaande jaren, moesten we er toch maar het beste van maken. Ook de kou was dit jaar al snel weer in aantocht, tijd voor een paar nieuwe items in de garderobe. In dit artikel deel ik de laatste trends op het gebied van kinderkleding. Lees je mee?

Teddy jasjes: comfortabel en stijlvol


Een kleintje in een teddy winterjasje. Do I need to say more? Het ziet er niet alleen schattig uit, maar deze jasjes zijn voor de kleine ook nog super comfortabel en warm. Je vindt ze bovendien in verschillende lengtes. Zoek maar eens naar Koko Noko winterjas op de website van Jayno. Je hoeft je dus geen seconde meer zorgen te maken of jouw kleintje het koud heeft. Vind je een jas die geheel uit teddy bestaat iets te veel van het goede? Kies dan voor iet subtiels, zoals een bikerjack met teddy voering.

De corduroy trend is terug van weggeweest

Herinner je je nog de corduroy trend van de jaren 80? Nou, ik heb mooi nieuws voor de liefhebbers: deze trend is terug! De ribbroeken en shirts zullen veelvuldig in het modestraatbeeld gaan terugkomen. En het leuke is: ook voor volwassenen is de corduroytrend hip en modieus. We hoeven dus voorlopig nog geen vaarwel te zeggen tegen de ‘mini-me’ trend. De trend waar jij en je kleintje matchen in kleding.

Met welke kleuren maakt jouw kleine de blits?

Wat betreft kleuren is er veel te kiezen. De gele kleuren blijven populair: van neongeel tot okergeel. Daarnaast zullen er dit najaar ook veel aardetinten en roze kleuren de boventoon gaan voeren. Dat we warme aardetinten in het najaar zien, zal vast geen verrassing voor je zijn. Dit was voorgaande jaren namelijk ook al. Maar de keuze uit verschillende bruintinten is wel iets om te benoemen. Denk hierbij aan de volgende kleuren: caramel, cognac, koper, mokka maar ook kaneel. Dat wordt eindeloos combineren!

Op zoek naar leuke betaalbare hippe baby (en kinder)kleding? Neem eens een kijkje op www.Jayno.nl

-x- Mama van Dijk & Partners

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.