geboorte

Een zoon!

Hij is er! We hebben een zoon, God is goed! Inmiddels is hij alweer twee weken, dus tijd om hem ook aan jullie voor te stellen. Op 18 november werd Joanan geboren. We zijn onwijs blij en dankbaar dat God ons hem heeft gegeven.

Herinneren jullie de blog met de voorbereiding op mijn bevalling nog? Een voorbereiding op dat wat ik hoopte. Die voorbereiding is goed van pas gekomen, want het was een bevalling waar ik op hoopte. Na twee eerdere bevallingen, die zoveel waren van wat ik niet hoopte, was dit geweldig om mee te maken. En ik voelde dat ik het niet alleen hoefde te doen, maar dat Hij er bij was. Nog iets om onwijs dankbaar voor te zijn.

Joanan, dat betekent ‘de Heer is genadig’. Joanan is een heerlijk mannetje, we genieten volop van hem. Ook zijn twee grote zussen zijn super trots op hem. En, ze zorgen goed! Dat is zo lief. Morgen begint het ‘gewone’ leven weer, want manlief gaat weer aan het werk. Dat zal best even wennen zijn!

Op het geboortekaartje staat:

Before I spoke a word, You were singing over me

Before I took a breath, You breathed Your life in me

Deze woorden hebben denk ik geen verdere uitleg nodig. Zo tof om met die gedachten naar Joanan te kijken!

Wie weet volgt er nog een keer een blog over de bevalling of het moederschap, laat vooral weten wat je leuk vindt om te lezen!

Liefs, Corrinne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.