geboortekaartje kraft, mama van dijk, mamablog, leesign, sluitzegel, roze
geboorte, Review

Het geboortekaartje van onze jongste dochter, Fleur

De aankondiging van de geboorte van jouw zoon of dochter. Een uniek, persoonlijk en leuke uitnodiging voor vrienden, familie en kennissen. Een geboortekaartje is in mijn ogen iets bijzonders. Vandaag een kijkje in het geboortekaartje dat werd ontworpen voor onze jongste dochter, Fleur..

Ken je dat gevoel dat je met enthousiasme uitkijkt naar een geboortekaartje na de geboorte van een kindje in vrienden of familiekring? Wanneer je de enveloppe van het geboortekaartje opent voel je het geluk veelal van de kaart stromen. Vaak voorzien van prachtige gedichtjes, bijbelteksten of andere lijfspreuken. Voor Naomi hadden wij een standaard kaart uitgezocht dat we op internet konden aanpassen. We bestelden hem op Lillybird en voor slechts 1 euro lieten we verschillende proefdrukken bestellen tot hij geheel naar onze wens was. Na de geboorte was de kaart vervolgens met een paar klikken besteld en al de volgende dag in huis!

Toch wilden we dit keer iets unieks. Fleur was een grote verassing, een cadeautje voor ons gezin en die dankbaarheid, vreugde en liefde wilden we -ook dit keer- terug laten komen in haar geboortekaartje. In onze zoektocht stuitte ik op een bijzonder mooi roze kaartje. Een kaartje dat rust uitstraalde, waar lieve woorden nog liefdevoller leken en een klein feestje werd gevierd tijdens het openen ervan. Dát gevoel moest ik bij het kaartje krijgen.

Via het internet kwamen we na enig research bij de ontwerper van dat mooie roze voorbeeldkaartje. Marianne de Bart -van der Lee van Leesign bleek de designer . Al snel volgde er mailcontact heen en weer. En niet veel later ontvingen wij een waanzinnig mooie proefdruk van een heel gaaf ontworpen kaartje. Slechts enkele kleine aanpassingen waren er daarna nodig om uiteindelijk het “wauw effect” te krijgen. Een heus feestje om te openen, een kaartje dat rust uitstraalt en een liefdevolle, tastbare herinnering aan de geboorte van onze prachtige dochter, Fleur.

Leesign verzorgd het complete kaartje tot en met de sluitzegel en het bijpassende adresetiket.

Waar liet jij een geboortekaartje maken? Ontwierp jij deze zelf of gaf je dit liever uit handen? En wat was het resultaat? Ook zo trots op je kaartje? Laat hem dan vooral zien in de reacties!Komende blogpost’s staan eveneens in het teken van het geboortekaartje. Diverse onderwerpen komen aan bod. Welke informatie zet je op een geboortekaartje? Waar vind je de mooiste geboortegedichtjes? En de leukste ideeën om te doen met je geboortekaartje(s)! Je leest het komende week op Mama van Dijk.

Ook op zoek naar een uniek kaartje, bijzonder ontwerp of een portie inspiratie? Bezoek de website van Leesign.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.