kambukka, lekvrije schoolbeker, drinkbeker, waterfles
Review

Lekvrije drinkbekers voor kleine, grote, koude en warme dorst

Kambukka. Heel eerlijk? Had je me enkele maanden geleden gevraagd wie of wat het was had ik je met enige verwondering aangekeken. Aangestaard wellicht. Niet geheel onbegrijpelijk want Kambukka is een vrij nieuw merk onder de zon.

Kambukka

Een merk dat zich richt op drinkflessen voor iedereen. Klein, groot, theeleut of koffiefanaat. Van Zeemeerminfans tot unicorn liefhebbers, aan alles is gedacht. Vrees niet, ook genoeg flessen voor kleine en grote mannen.

Met o.a. de “#expressyourthirst” voeren ze een dorstlessende campagne op instagram. Een aantal weken geleden ontving ik een berichtje of ik de drinkflessen van Kambukka wilde ontvangen. De girls zochten een zeemeermin en een eenhoorn design waterfles uit (hoe kan het ook anders) en voor mij stond de kambukka etna hoog op het verlanglijstje. Deze versie heeft de thermoskan functie. Ideaal voor moeders die drie uur doen over 1 kopje thee door de vele vormen van afleiding die dagelijks vrolijk rondom het kopje thee dartelen.

kambukka, lekvrije schoolbeker, drinkbeker, waterfles

Thermosfles

Diezelfde avond besluit ik de proef op de som te nemen terwijl ik na de vakantieperikelen weer wat probeer te werken. De thee zowaar in mijn gloednieuwe Kambukka naast de laptop neergezet. Voor ik het door heb (geef me een klein uurtje) zit ik weer volledig in werksferen en vergeet ik die thee volledig. Maar eerlijk, na drie uur drink ik het laatste slokje thee nog steeds heet uit de thermosfles. Jup, missie geslaagd! Van Kambukka kreeg ik door mijn enthousiasme een kortingscode voor gratis verzending speciaal voor jou!

Met code BACKTOSCHOOL scoor jij jouw KAMBUKKA fles zonder verzendkosten. Enjoy!

De girls mochten van mij deze nieuwe bekers alleen gebruiken voor water om zo hun waterhuishouding iets meer in balans te brengen. “Water-is-vies-fase it is!” (Herkenbaar?) Inmiddels zeulen ze hun bekers overal mee naar toe en wordt er zelfs door hen water gedronken. Missie no.2 ook geslaagd.

Lekvrije schoolbeker?

De vraag of ze lekvrij zijn en geschikt voor school? Ik heb nog geen lekken gezien (in gesloten houding). Ga het uiteraard komende tijd uitproberen in schooltassen. Voor Naomi scoorde ik vorig jaar de drinkfles van Mepal maar deze begon steeds vreselijk te lekken in de tas. Het op zijn kop houden van de kambukka terwijl de beker open staat is overigens ook met een lekvrije beker geen goed idee.. #justsaying #momlife.

Welke (lekvrije) drinkbeker gebruik jij in de (school)tas?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.