Valentijn, cadeautips Valentijn, cadeautje Valentijn, kaartje2go
Review, shoplog

Wie verwen jij met Valentijn?

Het is een koude winterdag wanneer de postbode een stapeltje geluk in ons postvakje duwt. Ik hoor, terwijl ik in de keuken sta, het gerinkel van het dekseltje van de brievenbus dat die middag valt in de verse sneeuw. Het is bijna idyllisch te noemen dat begrijp je.

Een gelukje door de brievenbus

Ik haal het kleine sleuteltje uit de rommellade en manoeuvreer moeiteloos met een stapel kaarten terug naar binnen. Enthousiast bekijk ik de Valentijnskaarten. Tot het tafereel van het vallende dekseltje zich nog eens voordoet. Ik frons mijn wenkbrauwen en tot mijn verbazing ligt er wederom een pakketje in de brievenbus. Dit keer een verassingsdoosje. Há! Natuurlijk, was ik hem bijna vergeten.

Enkele weken geleden had ik weer contact met samenwerkende partner Kaartje2go. Wat zal ik zeggen? Zo fan als ik ben op deze online kaartenwinkel zo fan zijn zij van de schrijfstijl a la Mama van Dijk. Ik mag een aantal waanzinnige kaarten uitkiezen en besluit ze direct naar mijn eigen huisadres te sturen. Vanaf hier stuur ik elke week een ander lief kaartje naar mooie mensen om me heen. Vrouwen die in mijn leven een beetje voelen als Valentijn, het verklaren van liefde alleen dan aan vriendschap. Noem het een sentimentele ode maar ik ben fan van mijn vriendinnen die stuk voor stuk Goud waard zijn.

Ik zie goud in jou

Naast een setje kaarten nam ik me voor om er voor manlief een presentje bij te doen. Zonder twijfel koos ik ,uit de collectie wijnen, thee, en chocolade op kaartje2go, al snel voor de chocolade. Manlief is er gek op, ik ook.

En over Goud gesproken. Voor manlief koos ik het romantische kaartje voorzien van roze/paarse letters zie uitgelichte foto. “Ik vind je lief” is voor onze relatie de meest grootste understatement you have ever heard. Maar wat maakt het hem uit, hij doet niet eens aan Valentijn. Net als ik officieel, zegmaar tussen neus en lippen door er volgens de afspraken ook niets mee heb. En dat zeg ik natuurlijk om mezelf te sparen.

Valentijn

Valentijnskaart, Kaartje2go, Valentijn cadeautips

Valentijn, commercieel of niet. Ik zou willen dat het elke dag valentijn was. Want ik ben gek op kaartjes en het verklaren van de liefde. Dus lieverd, kunnen we gewoon weer aan Valentijn doen? Schrijf dan lieve woordjes, vul een warm bad met een lading schuim, bestrooi het bed met rozenblaadjes en leg een zelfgeschreven kaartje op mijn kussen. Doen? Dan laat ik voortaan een stukje over van jouw bijgeleverde Tony’s chocoladereep. Sorry..

…Ik vind je lief.
Duizendmaal liever dan gewoon lief.

Wie verras jij dit jaar met Valentijn?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lieneke 4 februari 2019 at 11:29

    Haha! Wat leuk geschreven!!
    Wij doen ook niet aan valentijn. Maar sinds een poos probeer ik ons peetzoontje elke maand een kaart te sturen en wil ik dat uitbreiden met nog wat kaartjes naar andere lieve mensen. Ik ben er nooit zo goed in geweest, maar dat kan natuurlijk nog komen!:)

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.