het stoute pad, stoutenburg, pluktuin
uitjes met kinderen, vakantietips

Stoute pad in Stoutenburg

Een welkome activiteit op de zondagmiddag of in de vakantie. Een bezoekje aan het terrein rondom kasteel stoutenburg. Heerlijk om met de kinderen een uurtje (gratis) te genieten van het parcours door het bos.

Budgetvriendelijk, dat is het. Voor een bezoekje aan de natuur betaal je namelijk helemaal niets. Wel is het mogelijk om een routekaart te kopen maar ook zonder deze kaart ligt het voor de hand hoe je lopen moet. Stoute pad dat speciaal geschikt is voor kinderen loodst je over diverse obstakels.

Het parcours is overigens met kinderen in een uurtje te lopen, ik schat dat het slechts 1 kilometer is geweest. Maar met de hindernissen, waterpartijen en uitzichttorentjes is het een heerlijke activiteit voor jong en oud(er).

De naastgelegen pluktuin in Stoutenburg is trouwens ook echt een aanrader met kinderen. Wij ploften er neer voor huisgemaakte appeltaart en koffie om vervolgens (na de kinderen te hebben uitgelaten in de bijbehorende speeltuin) thuis de barbecue te ontsteken. De leven.

Weinig woorden, dit moet je gewoon eens lekker gaan beleven! Het stoute pad, de meisjes hebben er nog lang over gepraat, tot snel weer!

Loop jij ook zo graag in de natuur met (of zonder) kinderen?

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.