christelijk kinderboek, Ik heb een vriend, door Terry van Driel Aisha Meel
Baby, Peuter, Review

NIEUW! Prentenboek voor de allerkleinsten: ‘Ik heb een vriend’

Enkele weken geleden ontving ik van Aisha Meel een mailtje. Als eigenaresse van de Wonderwolk probeert Aisha de boodschap van Jezus op unieke wijze door te geven. Zo maakt ze prachtige kinderproducten met een bijbelse boodschap. Denk aan o.a. platen, kaarten, bekers, slingers om te gebruiken voor bijvoorbeeld Hemervaart, Pasen en Kerst en nu dus ook een gaaf prentenboekje.

Kinderboek

Het duurt nog even maar in oktober staat de Christelijke kinderboekenmaand dit jaar in het teken van vriendschap. Aisha vertelt: “Een aantal weken geleden bracht God een schrijver op mijn pad. Het werd zo gezegend dat we inmiddels een nieuw kinder prentenboek klaar hebben. Speciaal voor de Christelijke kinderboekenmaand in oktober die dit jaar gaat over vriendschap, maakten we dit boekje over de vriendschap van een kind met Jezus. ”

Hoe tof is dat! Ik kreeg de eer om het boekje alvast digitaal door te lezen en ben blij verrast. De eenvoud van het boekje met een stijltje dat me doet denken aan de Nijntje collectie in Huize van Dijk maakt het erg plezierig om te lezen. Daarnaast is het echt geschikt voor de leeftijdscategorie van mijn meisjes, vanaf 1,5 a 2 jaar ongeveer.

Ik heb een Vriend, review op christelijke mamablog mama van dijk, christelijk kinderboekje

Introductie aanbieding

Reserveer het boek vandaag nog en ontvang:

Het boek voor de introductieprijs van € 8,95(i.p.v. € 9,95.)
* Een GRATIS mini poster (A5) t.w.v. € 3,95.
* Het boek 1 week eerder bij je thuis geleverd.
* Deze actie loopt tot en met 24 augustus 2018.

ik heb een vriend, kinderenboekenmaand vriendschapDe kleine wonderwolkjes

‘Ik heb een Vriend’ is het eerste deel uit de serie De kleine wonderwolkjes; De liefde van Jezus voor de allerkleinste. Het vrolijke kartonboek verschijnt op 1 september van dit jaar. Het christelijke kinderboekje heeft een formaat van 14,8 x 14,8 cm met afgeronde hoeken. Extra fijn voor de kleine kinderhandjes.

Je bestelt het boekje hier.

Ik zocht begin van het jaar voor het vieren van de doopdagen van onze kinderen nog naar zulke eenvoudige boekjes met een mooie boodschap. Dit is wat mij betreft een topper! Ook te leuk voor een eerste verjaardag of zomaar natuurlijk omdat het zo waanzinnig tof is om de liefde van Jezus door te geven aan onze kleintjes.

Kende jij de Wonderwolk al?

 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.