christelijke mamablog, bemoediging, overdenking, mama van dijk
geloof

Drie maanden geleden gebeurde het op deze plek

Weer sta ik voor datzelfde keukenraam, mijn blik gericht op de bomenrij in de verte. Ik tuur over het groene gemaaide gras terwijl mijn handen een schooltasje vullen. Drie maanden geleden sprak God op deze plek..

Terugblik

Er begon een bijzondere reis in mijn persoonlijk geloof. Een reis met vallen en opstaan. Het bracht me dichterbij God en verder in de strijd. Het bracht het ontstaan van de Saviorscrown, een tiendaagse cursus vol bemoediging en geloofsopbouw. Zelf deed ik mee tijdens deze allereerste 10daagse, die liep tussen Hemelvaart en Pinksteren. En ondanks dat er maanden, dag en menig nacht werd doorgewerkt besefte ik tijdens de tien dagen pas hoe God had gewerkt. En bovenal hoe Hij de leiding nam en had genomen.

Ik heb vol verwondering mogen aanschouwen hoe harten werden geraakt. Hoe woorden exact op het juiste moment werden gedeeld. God bracht 25 vrouwen samen als in een community om te groeien dichterbij zijn Vaderhart. En ik? Ik mocht slechts delen, elk woord dat Hij had gelegd in mijn hart.

Nieuw tijdperk

Er is een ander tijdperk aangekomen zo merk ik. Ik verlang naar meer van onze Hemelse Vader en meer te delen in Hem. Wat er verder komen gaat ik weet het niet. Maar het is mijn verlangen het huis te vullen met Zijn glorie.

Op instagram deelde ik al enkele reacties van de deelnemers:

” Ik ga het missen, het is een verrijking in je dagelijks leven en het leren kennen van jezelf en God. “

Het begin

Voor het keukenraam denk ik terug aan dat begin, drie maanden geleden, niet wetende wat er komen zou. Ik tuur slechts terwijl mijn hart zich vult met dankbaarheid. Luisteren naar Zijn stem was het beste dat me in de afgelopen maanden was overkomen. Mijn hart zingt;

U volgen Heer, is mijn levensmissie

Die avond rust mijn hoofd op mijn kussen en klinkt er een vraag in mijn hart; Ben jij bereidt om alles te doen wat God van je vraagt?

Ik staar even zonder woorden..

-x- Mama van Dijk

Verlang jij te groeien in geloof of wil je meer info over de Saviorscrown? Stuur een berichtje naar info@mamavandijk.nl, dan ontvang jij binnenkort de datum van de volgende cursus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.