10 daagse, saviorscrown, mama van dijk
geloof

WINACTIE – Deelname Saviorscrown

Vandaag kun jij hier op Mamavandijk.nl jouw ticket winnen voor deelname aan de allereerste Saviorscrown! Dé tiendaagse vol bemoediging die op 1 juni aanstaande zal starten. Doe je mee? Vandaag lees je hier de praktische info! Velen van jullie mochten het al ontvangen. Aanmelden kan tot 31 mei.

Saviorscrown

Vorige week kon je hier lezen over de onthulling van dit project achter de schermen. Een bijzondere reis. Mag ik jou volgende week ook welkom heten? Wil je graag een deelname voor jou of iemand anders winnen? Lees dan verder.

Winactie

Laat een reactie achter onder dit bericht op onze Facebookpagina. Heb je al betaald voor jouw ticket? Dan ontvang je jouw aankoopbedrag terug wanneer jij wordt uitgeloot!

Ik hoop je te zien vol verlangen!

-x- Wilma van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marchien 24 mei 2019 at 11:10

  Facebookloos mag dit ook?

 • Reply Nayomi 24 mei 2019 at 11:52

  Ik heb ook geen Facebook maar hoop dat ik toch mee kan doen voor een lieve vriendin. Ik geef haar graag een steuntje in de rug nadat ze de afgelopen tijd een moeilijke periode heeft meegemaakt samen met haar twee jongens na haar scheiding en alle pijn en verdriet die daar bij komt kijken. Ik hoop dat als ze wint ze zich bemoedigd mag weten en zich gedragen mag weten door God en dat ze zich bemoedigd mag weten door de overdenkingen en de Bijbelstudies. Haar instagram naam is @chretienne1984.

  Liefs,
  Nayomi

 • Reply Marlies Bijl 24 mei 2019 at 13:11

  Dat zou heel gaaf zijn!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.