De saviorscrown, tien dagen lang bemoediging en geloofsopbouw, door christelijk mamablog, mama van dijk
geloof

De onthulling van de Saviorscrown

SAVIORSCROWN – Vandaag vertel ik voor de allereerste keer over het nieuwe project dat ik achter de schermen aan het ontwikkelen ben. Over een passie die uitvloeide, stappen die werden gezet in geloof..

Het begin van alles lees je hier.

Het is bijna twee maanden geleden dat God een intens verlangen legt in mijn hart om anderen te bereiken op een manier die me vertrouwd was geworden. Je leest het vandaag.

En dan gebeurt het

Ik citeer: “Er is iets gaande in mijn leven, wat er komen gaat weet ik niet. Er brand een vuur in mijn hart dat niet langer te doven is. Er brand een Liefde in mijn leven dat groter is dan elke storm. Tranen van ontlading omdat mijn hart zich vult en vult met Zijn aanwezigheid. “

En dan gebeurt het, terwijl ik kijk door mijn keukenraam over de groene velden, is het God die mijn hart heel diep raakt met woorden van bemoediging. Met een plan in mijn hart gelegd. Ik glimlach terwijl ik mezelf hardop afvraag; “Ik? Hoe dan?”.

Verbaasd neem ik niet veel later plaats op de bank met een eerste poging de gedachten los te laten. Maar het is onmogelijk, en dus vraag ik; Heer, wanneer U hier daadwerkelijk een plan mee heeft, geeft U dan een naam aan dit verlangen om anderen op deze manier te bereiken. Laat het uitgroeien tot iets dat heel dicht aan Uw hart ligt. En dat gebeurt..

Saviorscrown

Met tranen van overweldigende Liefde ontvang ik die middag de naam als gegeven. De Saviorscrown (de reddende kroon) wordt geboren. De tekst uit Jesaja volgt, het is een bijzonder begin van deze reis.

“Je zult zijn als een schitterende kroon in Gods hand – Jes. 62 vers 3”

Het allereerste onderdeel van de Saviorscrown start binnenkort. Een 10 daagse reeks vol geloofsopbouw, bemoedigingen en passie voor Hem. In tien dagen gaan we samen ontdekken wie God voor jou persoonlijk wil zijn met elke dag een ander thema dat direct is toe te passen in jouw leven. Groeien in geloof met een passie voor Hem, in het fundament met Jezus, van hart tot (Vader)hart.

Saviorscrown – Bekroond met Liefde

Deze allereerste “10 daagse” van de Saviorscrown is voor iedereen persoonlijk te volgen, je ontvangt hem vanaf de start tien dagen lang elke morgen in je mailbox en je krijgt eveneens (vrijblijvend én een maand lang) toegang tot de online community die hoort bij de cursus die je volgt. Deze besloten groep bevind zich op Instagram waar we samen verder praten, delen, inspireren en bemoedigen. Jij en ik, wij als deelnemers, samen. Wauw!

Nog voordat ik wist wat er ging gebeuren, voordat ik duidelijk had wat Gods plannen waren in dit seizoen van mijn leven schreef ik dit;

Steeds vaker durf ik het uit te spreken. Alles wat ik heb, wil ik geven voor het volgen van Jezus. Wat er komen gaat weet ik nog niet. Maar dat het vol zal worden van Zijn glorie wel. Ik wil niets liever dan dat jij zult beseffen dat de God die jij kent of wilt leren kennen, een God van liefde is. Een God die met uitgestrekte handen op je wacht. Mijn droom is dat jij in de morgen je handen vouwt met de woorden;

Let me be the kind of woman that when my feet hits the floor each morning the devil says; Oh no she’s up!

Wauw. Wil jij leven blazen in jouw relatie (én stille tijd) met Hem? Meld je aan voor de allereerste online 10 daagse van de Saviorscrown en investeer in Hem!

Wordt vervolgd*

Mag ik jou binnenkort welkom heten?

-x- Wilma van Dijk


Praktische info, aanmelden en/of vragen: info@mamavandijk.nl
* Volgende week meer, hier, op Mamavandijk.nl

  Previous Post Next Post

  You Might Also Like

  1 Comment

 • Reply Een geheel nieuwe Saviorscrown - Zijn in Hem - Mama van Dijk 2 juli 2020 at 10:29

  […] Sinds ruim een jaar ontwikkel ik Insta-cursussen voor vrouwen die willen groeien in geloof, vol pass… […]

 • Leave a Reply


  De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.