vstrom, motortoertocht, door onlyformen, samenwerken papablogger
Papa

Rondje toeren met de eerste liefde

Met moeders, lees de vrouw, heb ik (met gebruik van deze titel) mogelijk gelijk wat goed te maken daarom alvast een knipoog voor haar ;). Immers in opdracht van mijn grootste liefde mocht ik zomaar een dagje toeren met de motorfiets door het Oosten van Nederland. Ik heb vervelendere dingen moeten doen op de zaterdag kan ik je vertellen. Dubbele knipoog;):)

Toeren door het Oosten van Nederland

Met een maat drink ik die morgen al vroeg een bakje koffie voor we ons klaarmaken voor de tocht. De motornavigatie had ik inmiddels ingesteld met de route die ik (van modemerk Only for Men) kreeg toegestuurd.

We staan al snel op standje genieten

Voor de eerste keer organiseerde het modemerk een toertocht in samenwerking met MotorkledingCenter te Zutphen. Ook ik mocht aansluiten en dat werd een feestje. Wanneer ook het weer die dag perfect lijkt mee te werken staan we al snel op standje genieten.

We starten gezamenlijk in Doesburg

Vanuit startpunt Doesburg volgen we onze weg richting de Posbank, dat we het waanzinnige natuurgebied uiteindelijk drie keer door crossen mag de pret niet drukken. Ik rijd vrijwel nooit met motornavigatie voorzien van een uitgestippelde route en ik merk dat het (ondanks dat het ding uitstekend werkt) toch even wennen is. Wanneer we zowel aansluiting hebben bij de groep en tevens de Posbank verlaten schuiven we niet veel later al aan voor een verzorgde lunch in Zutphen. Eentje om van te watertanden kan ik zeggen.

Innerlijke mens

*Nomnomnom* We laten het ons smaken, rijden een mooie uitgestippelde middagroute met een paar leuke zandweggetjes en gaan dan terug naar Doesburg. Daar wacht een BBQ en een koude goud gele rakker. Kijk, dat kan niet beter toch?

Rond de klok van 19.00 uur kom ik (na zo’n 300 kilometer) thuis en kus ik mijn twee kleine meisjes nog net op tijd een goedenacht. Met mijn grootste liefde plof ik op de bank, de voetjes omhoog en een groen flesje in ’t vuistje. Proost!

Hard werken hè, voor je nieuwe baas, glimlacht ze me toe.

Phoeh..

Ajuu, de mazzel, bedankt!

Papa van Dijk

Het event werd aangeboden door modemerk Onlyformen. Wil je ook samenwerken met een papablogger? Tof! Mail naar info@mamavandijk.nl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.