kleuter, shoplog

De zomer komt eraan! Welke kledingkast moet er nodig gevuld worden?

Het is een regenachtige middag wanneer dochter no. 1 zich vermaakt met een bak klei en dochter no. 2 een schoonheidsslaapje meepakt. Ik heb mezelf onder het mom van een beetje me-time met laptop en al in bed neer laten storten terwijl ik eens ongeduldig het weerbericht van komende maand doorspit. Daarbij vooral lettend op het woordje zon. ZON!

Winterdip?

Ik citeer “Ten noordoosten van ons land circuleert een depressie over Scandinavië. ..Deze kant op” Depressie? Brr. Hou op zeg. Blauwbekkend had ik die middag nog aan het hek gestaan van school, zonder sokken in mijn gympjes met een dun jasje over mijn blouse geslagen. Dat statement hielp knap weinig moet ik bekennen. Dat ik toe was aan de zon moge duidelijk zijn. Alhoewel de regen de natuur laat stralen kon ik hem vandaag de dag minder waarderen. Hebben we dat allemaal niet eens?

Zomersale?!

Om me heen zie ik de eerste aankondigingen van de mid-season/zomersale alweer beginnen! Are you kidding me? De zomer is nog niet eens begonnen. Ik vind dat elk jaar wel heel bijzondere gewaarwording maar ach, ik ben ook de beroerdste niet. Aangezien de zomer in mijn bol flink op gang begint te komen wacht ik dit keer niet te lang en bestel ik op www.schattigebabykleertjes.nl een halve garderobe voor de oudste dochter. Zomers, vrolijk en kleurrijk.

Ik maak mezelf vooral jaloers met de animal slippers van dochterlief..

Ik bestel o.a. het jurkje van Noppies met luipaarden (“echt mijn lievelings”), en een spijkerjurkje dat tot haar enkels valt, foutje. Bestel ook een tof setje van KOKO NOKO (“mama deze is ook mijn lievelings”) en een setje van Tumble & dry (“hé nu heb ik drie lievelings”). Ook maak ik mezelf jaloers met de animal slippers van dochterlief. Liefde voor dat gezellige kleurtje én printje.

Doorgeven maar..

De jongste dochter heeft inmiddels al een flink uitpuilende kast kleding door het doorschuiven van dat van de oudste dochter. Waar de goedkope items het allang hebben begeven merk ik nu dat vooral de merkitems nog prima een seizoen kunnen worden doorgegeven. Het doorschuiven is dus weer begonnen! Makkelijk die twee meiden. Schuiven jullie kleding ook door naar zusjes of vrienden? Of is MP de grootste vriend?

Glunderende gezichten

Afijn de volgende dag arriveert onze bestelling. Een tas vol mooie items wordt uitgepakt met drie glunderende gezichten eromheen. Te leuk! Van zwierig rokje tot een hippe top, het is een feestje. Die blote benen vooral.

Blote benen en gezellige teentjes in slippers. Nog heel even en ik flaneer met slippers en badpak over straat, gewoon als statement voor de warmte die ik kan gebruiken. Of misschien toch gewoon (met) zonder sokken in de gympjes. Koud genoeg.

En terwijl er een (look-a-like) winterdepressie opspeelt begint plots de zon te schijnen. Oh jongens, wat lekker dit! Maar dan ga ik voor mijn eigen kledingkast staan terwijl ik mezelf heel even hardop afvraag waar het mis gaat..

-x- Mama van Dijk (& het liefste modelletje van de wereld)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.