winterjas, meisje, peuter, muts, Primark shoplog, wintercollectie primark, kinderkleding, primark, 2017, 2018, winter, collectie, meisjes, peuter, baby, C&A, HEMA, mamablog, mama van dijk
Baby, Peuter, shoplog

Primark Shoplog Kinderkleding Wintercollectie 2017/2018

En dan is het tijd voor de terugreis. We besluiten in één keer terug naar huis te knallen en komen veilig en dankbaar, na een trip van bijna 13 uur, aan in het koude kikkerlandje. Daar waar de regen ons begroet. Tijd voor kaarsjes, warme truien, en een winterjas. Over kledingdepressie en de leukste winteritems. Tijd voor een nieuwe shoplog!

Van geweldige wandelingen in de bergen en de sneeuw tot aan de warme zon aan die azuurblauwe zee. De vakantie was intens genieten. Het geluid van het klotsende water op het kiezelstrand, de roodgelakte nagels en de zomerse jurkjes. De zon die een rode gloed achter liet op je schouders terwijl je dobberend de onderwaterwereld bekeek. Zomaar gedachtes die te linken zijn aan twee waanzinnige weken.

Al die eerste dag na aankomst ontstond er hier in Huize van Dijk een heuse kledingdepressie. Niet alleen voor de kinderen maar ook in mijn kledingkast bleek de wintercollectie aan een flinke uitbreiding toe te zijn. En dus bezochten wij maandag direct de primark voor de twee jaarlijkse shoplog over de kindercollectie van Primark op Mama van Dijk.

Ben jij al aan het shoppen geslagen met deze droevige weersverwachtingen? Of heb jij de comfy dress en warme Uggs  allang om je lijf geslagen? Kijk en bewonder. Geniet en aanschouw. Laat je verwarmen door de aanblik van heerlijke stoffen en té leuke items van onder andere Primark, C&A en de Hema.

Primark
Primark shoplog, wintercollectie primark, kinderkleding, primark, 2017, 2018, winter, collectie, meisjes, peuter, baby, C&A, HEMA, mamablog, mama van dijk

Voor Naomi kochten we shirts, een vestje, een jurkje, broekjes, een muts, een fantastische wollen winterjas met bontkraagje en heel gave cognac kleurige laarsjes.  Voor Fleur werden dat leggings, eveneens een spijkerjurkje, shirt en een wollen muts en handschoentjes. Op het moment dat ik voor de kinderen uitgekeken ben zijn we het bij de primark vaak allemaal zo zat dat ik mezelf oversla. Ik beloof mezelf elke keer dat ik bij een volgend bezoek eerst voor mezelf kijk. Herkenbaar?

C & A

 

Ik kon zelf wel heel hard wat nieuwe items gebruiken en zag een leuke reclame over de C&A collectie. Ik scoorde een skinny jeans, een jurkje, roze wollen sjaal en zacht truitje. En die heerlijke sloffen natuurlijk. Ik houd ervan!

Prenatal

Deze vond ik bij de prenatal in maatje 18, ik vind ze geweldig!

Hema

Mijn lieve mama kocht twee onwijs leuke jurkjes voor Fleur en bracht deze van de week als cadeautje langs. Dat is even boffen.

Ik ben verliefd op de winterjas van Naomi die ik kocht bij de Primark. Wat hing er weer veel leuks. En een alert voor de jongensmama’s! Wat hadden ze weer veel leuke stoere jongensitems! Heb jij ook een leuke aanrader of eveneens al waanzinnig leuke items gescoord voor aanstaande winter? Reageer hieronder of praat mee op Facebook.com/Mamavandijk.

Op Mama van Dijk vind je twee keer per jaar een uitgebreide shoplog van de Primark. Voor de kleding van onze meiden bezoeken wij de Primark in Arhnem elk half jaar een keertje. We maken een bewuste keuze in balans tussen goedkopere kleding en de duurdere merken. 

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.