Talenten, Passie en talent. Waar voel jij passie voor? Christelijk mamablog Mamavandijk.nl
geloof

Je talenten of passie verstopt?

Talenten – Als je Mama van Dijk al een poosje volgt, weet je dat haar talent en passie schrijven en delen vanuit het hart is. Wauw, wat is dat mooi. Wat kunnen we daar als mama’s geïnspireerd door raken hè? Wat is het waardevol om te kunnen delen uit de dingen die ons zijn gegeven. Hoe zit het bij jou? Heb jij ergens een passie voor of is het nog een beetje verstopt? Of vind je het spannend om er wat mee te gaan doen? 

Verstopt of in een hoekje weggelegd? Vergeten of in je hart weggestopt? Weet jij het, waar het zit? Kun jij het ergens nog vinden? Gegeven is het, in je hart en in je handen. Het komt terug in je doen en laten. Door God, die jou oneindig kent. En jouw je talenten heeft gegeven. De passie die soms opwaait of als een waakvlam op de achtergrond aanwezig is.

Jouw passies en je dromen. Durf je ze te benoemen? Gegeven in je hart en handen. Niet voor niets bij jou weggelegd, maar juist bij jou om wie jij bent! Hij heeft jou ervoor bedacht.

Ga het aan! Ga ervoor! Schijn met je licht, door er soms alleen al te zijn. Zoek het op, zodat wat verstopt is geweest, weer wordt gevonden.

Durf het, doe het. Gebruik het Vuur dat in je is. Wees niet bang in wie je bent, want daarin ligt een groot geschenk!

Lieve moeders, ik wil je aanmoedigen. Je mag gaan staan in datgene wat je is gegeven. Groot of klein. Deel jij jouw passie met ons? En bemoedig elkaar!

Liefs, Corrinne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bible Love Notes 9 maart 2019 at 16:33

    Mooie bemoediging! Dank je wel!!!

  • Leave a Reply


    De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

    CommentLuv badge

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.