Bakmarjanneke, naked cake, workshop
Feestdagen, verjaardag

inspiratie kinderfeestje – Een naked cake én donutwall!

Na een herhaaldelijk thema roze, wit,  goud wilde ik deze keer wat anders. Natuurlijk in overleg met de dochter die het totaal met me eens bleek. Of nouwja, ze wilde een ander thema inderdaad. Het liefst met donkerblauw en zwart..

Het is vast een fase. Want alhoewel de inmiddels vierjarige dame heus ook een zwak heeft voor roze was het afgelopen maanden vooral donkerblauw en zwart dat zij verkoos als lievelingskleur. En hallo, van wie zou ze het hebben. Ondergetekende heeft immers ook een voorliefde voor monochrome en niet té fel. Afijn, een ander thema dus.

Donkerblauw mam, donkerblauw..

Het is een werkmiddag als ik kindloos door de winkelstraat wandel op zoek naar dát zogenaamde nieuwe thema. Er belandde pompons in roze en wit in mijn winkelmand. Net zoals de nijntje bordjes en de transparante fruitprikkertjes. Ik haal een lading witte en roze ballonnen en kies ervoor eveneens een zakje zwarte mee te nemen. Thuis aangekomen neemt ze een kijkje in mijn tas waarna ze zich hardop gefronst afvraagt waarom ze geen blauw ziet. Elsa blauw? vraag ik ietwat voorzichtig met een glimlach. DONKERBLAUW mam, donkerblauw! Duidelijk. Die middag besluit ik dat dat hele thema van me gestolen kan worden. Het begon immers alweer aardig op dat roze, goud van vorige jaren te lijken.

Meer feestinspiratie? klik hier!

Kinderfeestje styling, naked cake

Ik bestel ter plekke een gigantische 4 in de meest donkerblauwe kleur die ze zich wensen kan. Je begrijpt die morgen op haar verjaardag maak ik indruk. Wauw! Die is fantastisch. Haar ogen stralen. Ik glunder al net zo hard. En dus een tintje blauw en vooral roze wit en een boel zwart dit keer. En toch mocht de taart roze en de donuts in een rijke schat aan kleurtjes gedropt aan de steigerhouten donutwall. Jongens, meisjes, wat een feest! Ge-wel-dig.

Een donutwall en naked cake

Donutwall, DIY, Naked cake, kinderfeestje inspiratie

De roze naked cake werd gemaakt door Bakmarjanneke. Een jonge bakster uit hetzelfde dorp dat me een weekend voor de verjaardag van dochterlief hielp aan een heuse workshop. En waar ik haar voornamelijk van het werk afhield met al mijn gekletst maakte Janneke er een meesterlijk werk van in mijn eigen keuken. De reusachtige taart van 25 centimeter breed en zo’n 15 cm hoog was niet alleen een plaatje, hij werd binnen no-time met smaak naar binnen gewerkt. Niet alleen door mij hoor. Evenals de donutwall die er na een kleine 3 uur nogal verlaten bijstond, gelukkig hebben we de foto’s nog.

Lees meer: Waanzinnig veel inspiratie voor een onvergetelijk feestje 

En weer zo’n liefdevolle tip van de dag. Volg jij Bakmarjanneke al? Voor mega lekkere taarten om de vingers bij af te likken dus.

-x- Mama van Dijk

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.