Mamablog, traktatietips, trakteren, kindertraktatie, mama van dijk
Smakelijk!, verjaardag

Smakelijk! Traktaties, inspiratie en meer!

Hoe verras je tegenwoordig nog een stel kinderen in de klas of op het verjaardagsfeestje? Een bedankje voor mee naar huis na dé party? Geloof me, ik vind elke creatie leuk. En ik hou er stiekem zelf een beetje van als er zichtbaar liefde in gestoken is. En of dat nu enkel is door een liefdevol geplakte sticker op een zakje chips of een creatieve uitspatting. I Love it anyway! 

Voor de verjaardag van Naomi enkele weekjes terug kwam ik in contact met enkele ondernemers. Waaronder ook Gesina Timmer, ze is creatief als een malle en hielp me het waanzinnige idee (door ondergetekende zelf gejat van pinterest) voor de traktatie van Naomi uit te werken. Gesina maakt persoonlijke kaarten, heeft een waanzinnig gevoel voor design en tekent als een.. ja als wat. Gewoon bizar goed!

Mijn idee was direct een voltreffer en enthousiast begon ze te tekenen. Ik volgde middels diverse foto’s richting het eindresultaat waarna de lieve schatten van de rozelaar, waar ze tevens werkt, haar o.a. hielpen knippen. Een gevulde tas met alle attributen voor de traktatie kon ik vervolgens bij Gesina thuis ophalen. Aan mij de eer om snoepkettingen te halen en nog een dagje snoepkettingen te rijgen. Wat een feestje!

Liefdevolle tip voor jou

“En ze lijkt ze nog echt op ook!”

Dat klopt, Gesina heeft Naomi nagetekend middels diverse foto’s. Naar mijn wens maakte ze daar een illustratie van. En als extra schonk ze me ook nog eens deze waanzinnige kaart. Hoe tof is dat! Wil jij ook zo’n kaart laten personaliseren of heb jij zelf een tof idee (gezien op pinterest mag dus ook) en wil jij iets gaafs creëren maar weet je niet goed hoe? Doe even een berichtje naar deze vrouw, genaamd @Liefsvangesina. En ja, dit is weer een regelrechte niet gesponsorde liefdevolle tip voor jou!

een persoonlijke kaart voor kinderen, inspiratie door mamablog MamavanDijk

Share

Heb jij leuke traktatietips? Of ben je super enthousiast over je zelfgemaakte (gezonde) komkommerkrokodil of de zelfgekochte zakjes chips met een liefdevolle note, een andere creatieve uitspatting of juist dé tip voor een simpel traktatiefeestje?

Love it! Share/Deel met ons!

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.