verjaardag

Zó groot..

Stilstaan. Het is er niet echt bij in een jong druk gezin zo zul je wellicht zelf ook al hebben mogen ervaren. Terwijl ik deze morgen mijn kroost onderweg bewonder, een tandje terug schakel op de fiets, besef ik weer eens hoe hard het is gegaan. Hoe het jaar opnieuw was gaan vliegen zonder dat ik daar een keuze in of voor had kunnen maken..

Volgende week

We vieren volgende week Fleur haar derde verjaardag. In de aanloop naar deze 14e november zie ik weer diezelfde lucht als toen in die vroege morgen richting het ziekenhuis. Een wirwar van blauw en roze strepen doen de november ochtend ontwaken. Opnieuw.

14 November hopen we de verjaardag te vieren van onze kleine, grote blondine. We vroegen Laura Meijerink gespecialiseerd in kaarten en ontwerp opnieuw om een tof design te maken voor de uitnodiging! Wederom had ze niet lang nodig om met een perfect kaartje op de stoep te staan! Waanzinnig! Vandaag show ik hem je hier even. Is het niet te leuk?

uitnodiging, kinderfeestje, mamablog

Zo groot

De avond valt. We ploffen neer op het kleed in de slaapkamer van de oudste. Natte haren van de baddersessie vliegen wild in het rond. “Wat zijn jullie al groot meiden” laat ik liefdevol vallen. Vrij direct staan ze op, showen uitgestrekt hoe groot ze zijn en dan valt het stil.. of toch niet?

Ik zie de meisjes in koor met wilde natte haren een deuntje inzetten..

Mijn God is zó groot zó sterk en zó machtig er is niets dat hij niet kan doen..

Ik neem de glundering van hun gezichten moeiteloos over tot in mijn hart. Zó groot. Ja zo groot! Wat een dankbaar besef, opgroeiende kinderen!

Ps: Houd de pagina van Mamavandijk in de gaten! Op 14 november start een waanzinnige winactie in samenwerking met onze partners van VTECH.

-x- Mama van Dijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.